Välkommen Joacim!

Den här veckan säger vi varmt välkommen till Joacim Ahlin Christensen! Det är team BI som får förstärkning och Joacim håller till på vårt Uppsalakontor. Med erfarenhet av bland annat lösningsdesign och ETL är han ett perfekt tillskott till oss!

Joacim-Ahlin-Christensen-Two

Joacim är en erfaren BI-konsult och ett riktigt bra komplement till vårt business intelligence-team. Med tyngden inom masterdata, ETL och dataflöden kommer han att gå in i flera av våra projekt. Joacim är van att hjälpa kunder med hela processen för att utveckla datalösningar, från behov och krav till lösningsdesign och utveckling.

Hej Joacim! Hur har din första vecka varit, något första intryck som du vill dela med dig av?

Jag har blivit otroligt varmt välkomnad av alla härliga kollegor. Det märks att Two är ett familjärt företag som är måna om att alla medarbetare ska trivas och få vara med och påverka.

Vilka förväntningar har du framåt?

Jag ser fram emot att få lära känna alla nya kollegor bättre och vill komma in med en positiv energi och ett driv att skapa värdefulla lösningar för våra kunder.

Något jag brinner för är att hjälpa kunder nyttja data i organisationen för nya insikter och smartare beslut.

Vad gör du när du inte jobbar?

På fritiden spenderar jag så mycket tid som möjligt med vänner och familj. För mig innebär en bra kväll gott sällskap, god middag och avslutas sedan med lite sällskapsspel. I övrigt är jag lite av en sportnörd och allra helst tittar jag på en bra fotbollsmatch.

Vill du också vara en del av vårt härliga gäng? Trevliga kollegor, goa skratt och spännande projekt kommer på köpet. Tveka inte att höra av dig, eller kolla in vår karriärsida!

Daniel-Rosmark-Two-BI

Kolla in våra lediga jobb, och connecta med oss!

Daniel Rosmark

daniel.rosmark@two.se

073-420 65 20