Välkommen Fredrik!

Vår senaste kollega i ERP-gänget heter Fredrik Hansson och är en av våra briljanta konsulter i team Business Central. Fredrik har gedigen erfarenhet från både Business Central och integrationer till systemet, och är en viktig del i vår Dynamics 365-leverans!

Fredrik har en lång bakgrund som Business Central-konsult och är igång för fullt i våra projekt. Med hans erfarenheter inom både affärssystemet och tilläggsappar tar han med sig värdefull kompetens in i våra leveranser.

Hej Fredrik! Hur har du det, hur har din första tid varit?
– Min första tid på Two har varit väldigt givande! Det har varit en intensiv period fylld med nya intryck och roliga utmaningar. Redan dag två var jag med på vår kickoff, vilket var ett utmärkt tillfälle att träffa alla kollegor ansikte mot ansikte. Det ledde till många givande samtal som stärkte min uppfattning om Two som ett företag som strävar efter att skapa en positiv arbetsmiljö. Jag ser fram emot att fortsätta växa tillsammans med företaget och bidra till vår gemensamma framgång!

Vad var det som gjorde att du valde att signa på för Two?
– Jag lockades av den trevliga atmosfären och de inspirerande personerna som alla delar ett gemensamt fokus att uppnå våra mål. Dessutom, att alla vår Business Central-kunder ligger i en SaaS lösning, ger goda förutsättningar för att verkligen kunna koncentrera sig på kärnan i vårt arbete, att bygga bra relationer med och skapa värde för våra kunder.

Spola framåt 2 år – vad har vi lärt oss om dig som vi inte vet idag?
– Om vi spolar framåt kommer ni förhoppningsvis ha lärt er att jag inte bara är en hjälpsam kollega som alltid är redo att bistå mitt team. Ni kommer också kanske upptäcka att jag är rätt så händig, med ett förflutet som hantverkare.

Vad var det som lockade med affärssystemvärlden?
– Det som lockade mig till affärssystemvärlden var möjligheten att få en inblick i olika kunders verksamheter. Att kunna samarbeta direkt med kunder och utforma lösningar som har en positiv påverkan på deras dagliga arbete är väldigt kul! Nyfikenhet driver mig att lära mig mer om hur företag fungerar och att hitta nya sätt att förbättra deras processer med hjälp av affärssystem.

Hur ser en perfekt ledig dag ut enligt dig?
– En perfekt ledig dag för mig börjar med att vakna upp i antingen ett tält eller hängmatta i skogen. Dagen får gärna bjuda på en vandring längs någon fin stig eller att paddla kanot på en vacker sjö. Att vara ute i naturen är det som laddar mina batterier. Efter en dag utomhus är det något speciellt med att komma hem och uppskatta kontrasten av att somna i en mjuk och bekväm säng.


Vill du också vara en del av vårt härliga gäng? Trevliga kollegor, glada skratt och spännande projekt kommer på köpet. Tveka inte att höra av dig, eller kolla in vår karriärsida!

Amanda Lindbäck

Kolla in våra lediga jobb och connecta med oss!

Amanda Lindbäck

amanda.lindback@two.se

076-850 16 17