Välkommen Bo!

Äntligen är det dags att säga hej till Bo Lindberg, AI-specialist med stor erfarenhet av Qlik och även vår nyaste medlem av team BI! Med Bo på plats har vi ännu mer spetskompetens inom Qlik och AI, och ännu större möjligheter att leverera nytta och affärsintelligens till våra kunder.

Bo-Lindberg-Two

Bo har en bakgrund som forskare och stor kompetens inom data science. Med det som grund har han också bland annat utbildat inom AI och konsultat inom BI. Han kommer att leverera insikter och stort värde för våra kunder, och vi är glada att få välkomna Bo till vårt härliga gäng!

Hej Bo! Hur har din första vecka varit?

– Det har varit en bra mix av att träffa nya kollegor, onboarding och kunduppdrag.

Din bakgrund som forskare är ju spännande! Vill du berätta lite mer?

– Det började som ett intresse för infektionssjukdomar. Det som framförallt fascinerade mig var hur små mikroorganismer kan vara så specialiserade på att manipulera vårt sätt att bete oss för sin egen vinning. I början fokuserade jag på malariamyggor, senare bananflugor (tänk den här videon). Det ledde till att jag kom in på Data Science-spåret och så småningom ett karriärbyte.

Spola framåt 2 år – vad har vi lärt oss om dig som vi inte vet idag?

– Det är ju en prediktiv analys, så jag låter ChatGPT svara: ” Jag har tagit på mig rollen som kontorets myggskydd, och jag försäkrar att inga irriterande buggar – varken i koden eller i luften – överlever min vaksamma blick.”.

Vill du också vara en del av vårt härliga gäng? Trevliga kollegor, goa skratt och spännande projekt kommer på köpet. Tveka inte att höra av dig, eller kolla in vår karriärsida!

Daniel-Rosmark-Two-BI

Kolla in våra lediga jobb, och connecta med oss!

Daniel Rosmark

daniel.rosmark@two.se

073-420 65 20