Two uppgraderar Jeeves hos Morakniv

Morakniv väljer Two för sin uppgradering till version 6! Den senaste versionen av Jeeves är högaktuell för en rad av våra kunder. Morakniv är nästa på tur att uppgradera. 

Two-uppgraderar-Jeeves

”Vi känner oss naturligtvis hedrade och glada över att snart dra igång detta projekt hos en av våra spännande kunder. Med stöd av vår projektmodell för uppgradering kommer vi att genomföra uppgraderingen av Jeeves till version 6 redan under Q1 2021,” säger Jonas Hellström, Affärsområdeschef för Jeeves på Two.

”I samarbetet med Morakniv jobbar vi med allt från det dagliga arbetet i Jeeves ERP till integrationen med deras PIM-system InRiver. Det är ett partnerskap som präglas av kommunikation och flexibilitet, något vi tar med oss in i alla projekt vi genomför. Inför att vi på Two uppgraderar Jeeves till version 6 tar vi med oss den verksamhetskunskap vi har om Morakniv och ser till att deras uppgraderade miljö blir ett ännu bättre stöd för samtliga affärsprocesser. Nyheterna i version 6 är bland annat en förbättrad användarupplevelse och ett ökat stöd för mobila lösningar mot Jeeves.”

Om Morakniv

I Mora finns en lång tradition av knivmakeri, i över 400 år har här tillverkats vassa knivar till resten av världen. Morakniv har anor sedan 1891 och producerar fortfarande sina knivar i Mora. De levererar klassiska kvalitetsknivar till 55 länder och är dessutom kunglig hovleverantör. En Morakniv är alltid tillverkad i Mora, i fabriken som sedan århundraden ligger i byn Östnor. Vilket gör att Morakniv har full kontroll över hela tillverkningen, och står själva för varje steg i produktionen. En ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar utveckling är ledstjärnor för Moraknivs produktion.

Two uppgraderar Jeeves – även hos dig

Funderar du också på att uppgradera din Jeevesinstallation till version 6? Kontakta mig så berättar jag gärna hur vi gör det! Version 6 innehåller en hel del intressanta nyheter, vi har lyft fram ett axplock och berättar gärna mer.

Jonas-Hellström-Two

Dags att uppgradera Jeeves?

Jonas Hellström

jonas.hellstrom@two.se

072-084 26 70