Partner till Pagero

Two är nu partner till Pagero! Genom partnerskapet med Pagero kan vi erbjuda våra kunder 100 % digital kommunikation. Pagero har lösningar för bland annat inköp, leverantörsfakturor, frakt, cash management och mycket mer. Du får ett heltäckande stöd i dina affärsprocesser, både i din roll som kund och som leverantör.

Two-Pagero-partner

Vi på Two strävar alltid efter att hjälpa våra kunder i arbetet med att digitalisera och framtidssäkra sin verksamhet. Med Pagero får du en toppmodern programvara och kan behålla fokus på kärnverksamheten. Du kortar dina hanteringstider, minskar felhanteringen och får en smartare betalningshantering. Dessutom kan du med hjälp av Pageros lösningar uppfylla lokala krav i över 50 länder. Hur bra som helst!

Jonas Hellström, affärsområdesansvarig för Jeeves ERP gläds över partnerskapet: – Det känns verkligen kul att vi på Two numera är partner till Pagero! Vi har gjort flera lyckade implementationer hos våra kunder med Pagero Online på senaste tiden, så det var inte något att fundera på när frågan om ett partnerskap kom från Pagero. Genom partnerskapet har vi ännu närmare relation med en marknadsledande leverantör av tjänster som är anpassade för våra kunder och deras Jeevesinstallationer. Det ger oss ännu bättre möjligheter att digitalisera och effektivisera våra kunders verksamhet.

Jonas-Hellström-Two

Vill du veta mer?

Jonas Hellström

jonas.hellstrom@two.se

072-084 26 70