Nästa steg på vår hållbarhetsresa har börjat!

För oss är det viktigt att inte bara vara ett företag, utan att göra skillnad och gå från ord till handling. Vi gör därför Hållbarhetsresan tillsammans med Jobba Hållbart, och samlar krafterna för förändring. Mot en grönare och mer hållbar framtid.

Power-Platform

Hållbarhet är viktig för oss på Two. Vi jobbar aktivt inom flera områden för att minska vår miljöpåverkan och göra positiva avtryck i samhället. Men nu är det dags att samla våra krafter och gå ännu längre! I takt med att vi driver vår verksamhet behöver vi också ge tillbaka och ta vårt ansvar kring det avtryck vi har på miljön och hos människorna vi berör. De val vi gör behöver vara smarta för vår verksamhet och människorna runt om kring den. Men även för kunderna – och inte minst planeten. ​Det är det som är hållbar utveckling och hållbarhet.​

Med på hållbarhetsresan har vi vår egna hållbarhets-PT Jobba Hållbart och får hjälp att integrera hållbarhet i allt vi gör. Vi har nu verktygen för att utmana oss själva, våra processer och vår kultur för att skapa en mer hållbar och inkluderande arbetsplats. På så sätt framtidssäkrar vi verksamheten, både med tanke på marknaden men även framtidens medarbetare.

Hållbarhetsresan är vårt episka äventyr och vår konkreta plan – där varje steg utvecklar vår hållbarhetsstrategi ytterligare och ger oss verktygen framåt. Med passion, innovation och samarbete kommer vi att utforska nya lösningar, lära av våra misstag och förhoppningsvis inspirera andra.

Vi är glada över att vara på en resa där vi kan vara stolta över våra handlingar och dess påverkan på vår värld!

Christofer Järlesjö

Vill du veta mer om vårt hållbarhetsarbete?

Christofer Järlesjö

christofer.jarlesjo@two.se

070-238 78 29