Ny affärsområdeschef BI på Two

Varmt välkommen Daniel Rosmark, vår nya affärsområdeschef för Business Intelligence! Med en gedigen bakgrund inom BI och ett stort intresse för innovation och tillväxt, är han perfekt för att leda BI-området på Two. Daniel utgår från Karlstadkontoret, men kommer såklart att synas på alla våra kontor.

Daniel-Rosmark-Two

Daniel kommer närmast från en tjänst som lösningsarkitekt och affärsområdesansvarig inom BI. Han blir ett bra tillskott till vårt härliga gäng där engagemang, samarbete och kul på jobbet är viktiga hörnstenar.

Viktig och central roll

Som vår nya affärsområdeschef kommer Daniel att ha en central roll i att forma och realisera vår strategi för framtiden. Two befinner sig i en spännande fas där förändring och utveckling är ständigt pågående. AI tar en allt större plats i alla sammanhang, och självklart även i våra lösningar.

Daniel ser fram emot att ta sig an dessa utmaningar och möjligheter: ”-Det känns jättespännande att få komma in i gänget! Jag ser mycket fram emot att få vara med och utveckla verksamheten tillsammans med både kollegorna inom BI, men även hela Two förstås.”

Ökad affärsintelligens och innovativa lösningar

”-Vi ska öka affärsintelligensen hos våra kunder och strävar alltid efter att vara proaktiva och innovativa på en snabbt föränderlig marknad”, säger Christofer Järlesjö, VD på Two och fortsätter: ”-Därför är det jättekul att få Daniel ombord! Han känns som en riktigt bra kille, med mycket bra erfarenhet av BI. Han sitter också på stor teknisk kompetens och goda möjligheter att fortsätta bygga våra fina kundrelationer”.

Daniel-Rosmark-Two-BI

Läs gärna mer om BI på Two, och hör av dig till Daniel!

Daniel Rosmark

daniel.rosmark@two.se

073-420 65 20