5 fördelar med Qlik Sense

Qlik Sense är ett Business Intelligence-verktyg som underlättar sättet att hantera data och skapa enkla och tydliga rapporter. Det är en kraftfull analysplattform som ger dig som användare möjlighet att skapa interaktiva dashboards med hjälp av intuitiv drag-and-drop-funktionalitet. Vi ger dig 5 fördelar som talar för att välja Qlik Sense.

5-fördelar-med-QlikSense

1. Anpassningsbarhet

En av de största fördelarna med Qlik Sense är dess anpassningsbarhet. Det innebär att du kan skapa anpassade dashboards som uppfyller dina specifika affärskrav. Du kan anpassa allt från färgscheman, diagramtyper, datafält och mycket mer. Det gör det enkelt för dig att visa viktig information på det sätt som fungerar bäst för din organisation.

2. Snabbhet

En annan av de 5 fördelarna med Qlik Sense är snabbhet och därmed prestanda. Plattformen är utformad för att hantera stora mängder data och har kraftfulla funktioner för att göra datahantering till en lek. Vilket betyder att du kan få svar på dina frågor på några sekunder istället för timmar. Vilket sparar dig tid och ökar produktiviteten.

3. Interaktivitet

Qlik Sense är känt för sin interaktivitet. Dina dashboards är interaktiva och du kan utforska data genom att dra och släppa element, filtrera data, eller byta vy. Det gör det möjligt för dig som beslutsfattare att ta snabba beslut och identifiera möjligheter för din verksamhet.

4. Mobilitet

Qlik Sense är självklart tillgängligt på alla tänkbara mobila enheter. På så sätt kan användarna få åtkomst till data och rapporter var som helst och när som helst. Vilket förstås är idealiskt för företag med personal på fältet, men även för dig som behöver åtkomst till data när du är på resande fot.

5. Hanterbarhet

Qlik Sense är också lätt att hantera och administrera. Administratörer kan hantera användartillgång, datainmatning och rensning, anpassningar och mycket mer. Detta innebär att du kan ha en centraliserad hantering av data och dashboards och att tekniken inte kommer att vara en begränsning.

Vi summerar 5 fördelar med Qlik Sense

Qlik Sense är mer än bara ett verktyg för datahantering. Det är en BI-lösning med många fördelar för din organisation. Det är en analysplattform som är känd för sin anpassningsbarhet, snabbhet, interaktivitet, mobilitet och hanterbarhet. Genom att implementera Qlik Sense kan du få insikt och kunskap om din verksamhet på ett sätt som tidigare aldrig varit möjligt.

Vi på Two är certifierad Qlik-partner sedan lång tid tillbaka, och kan hjälpa dig med allt från utveckling, administration och support.

Jonas Sundin

Är Qlik Sense något för dig? Prata med Jonas!

Jonas Sundin

jonas.sundin@two.se

070-665 13 61