Lekang group logo

Lekang integrerar smart med Jeeves ERP

Lekang har sedan många år tillbaka en väl beprövad, smart och egenutvecklad webbapplikation för filterhantering som heter LFS. När det var dags att lansera en ny version såg Two till att webbshopen integrerar med Jeeves och fortsätter att fungera på allra bästa sätt.

Affärsområde

Jeeves

Projekt

Integration Jeeves ERP och LFS

Gå till webbplats

Utvecklande och värdefullt att integrera med Jeeves ERP

”-Det har varit ett väldigt roligt och lärorikt projekt! Vi har ett kul och trevligt samarbete, med en tät och givande dialog kring de anpassningar och den utveckling som ska göras. Den nya lösningen tror jag verkligen kommer att gynna Lekang. Dessutom kommer den att gå att utveckla på sikt och komplettera med mer funktionalitet om behov uppstår”, säger Max Grönlund, huvudkonsult och hjärnan bakom många av de anpassningar som Two har utvecklat i Lekangs Jeeves-miljö.

Lekang integrerar smart med Jeeves ERP

LFS förenklar jobbet för Lekangs kunder

Lekangs kunder får genom att använda LFS tillgång till en mängd funktioner. De får hjälp att identifiera rätt filter till rätt maskin, söka maskiner, skapa en egen maskinpark och hantera sina kunder. Dessutom finns det i LFS en effektiv e-handel. Genom en modern och effektiv webbshop med över 20.000 artiklar kan kunderna sköta inköpen var de än är, både från mobil och dator. Sedan följer de enkelt hela orderflödet via LFS.

Tre medarbetare jobbar dagligen med att utveckla LFS, för att kontrollera data, information och utveckla funktionaliteten. Lekang Group består av över 70 medarbetare och har över 50 års erfarenhet inom filtrering inom bränsle, hydraulik, process, ventilation, tryckluft, damm och stoft.

Filterteknik integrerar smart med Jeeves ERP

Tryggt och långsiktigt samarbete

Lekang och Two har arbetat länge tillsammans i vår förvaltningsmodell för Jeeves ERP. Under åren har vi uppgraderat, vidareförädlat och effektiviserat Jeeves ERP så att Lekang Group ska kunna bevara sin marknadsledande position inom filtrering.

– Vi visste av personlig erfarenhet att Jeeves Service Builder är ett stabilt och snabbt API. Därför var valet inte svårt när vi funderade över var vi skulle placera resten av vår LFS data då vi skulle lansera en helt ny version av LFS. Att ha Two som rådgivande partner har fungerat utan problem, säger Tore Lorentzen, IT Manager på Lekang Group.

Jonas-Hellström-Two

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig? Hör av dig till oss!

Jonas Hellström