Lekang group logo

Lekang Group effektiviserar med Jeeves ERP och Power BI

Two och Lekang Group har samarbetat under många år. Vi följer vår förvaltningsmodell för Jeeves ERP för att hjälpa dem att effektivisera sin verksamhet. Med business intelligence i Power BI har Lekang nu också en större möjlighet att agera snabbt och ta smarta beslut.

Affärsområde

Jeeves ERP

Projekt

Implementera Power BI

Länk till webbplats

Lekang Group har länge arbetat tillsammans med Two och vår förvaltningsmodell för Jeeves ERP. Vi har under åren uppgraderat, vidareförädlat och effektiviserat Jeeves ERP vartefter marknaden har krävt det, allt för att Lekang Group ska kunna bevara sin position som nummer 1.

”Two har under åren varit en samarbetspartner som har gett oss allt från rådgivning och utbildning till ny funktionalitet i Jeeves ERP som effektiviserat vår verksamhet. De har hjälpt oss med att integrera ett antal system med Jeeves och därigenom automatisera många av våra affärsprocesser för att minska den manuella hanteringen. På så sätt kan vi se stora besparingar och ökade möjligheter att ta hand om våra kunder.” säger Björn Christiansen, systemansvarig på Lekang Group.

Business Intelligence med Power BI tillsammans med Jeeves ERP

Lekang Group har även beslutsstöd med datalager som är kopplat mot Jeeves ERP. Sedan implementationen av Jeeves ERP har man arbetat med Microsofts BI-plattform och på senare tid har man förädlat denna lösning med Microsoft Power BI. Den här lösningen ger användarna möjlighet att via dator och mobil uppdatera sig om sina utfall, trender och KPI:er för att kunna agera snabbt.

”Two har hjälpt oss att få ett effektivt beslutsstöd där vår organisation får djup insikt i vårt affärsdata. Vi tar nu nästa kliv på resan med Microsoft Power BI för att kunna göra snabbare analyser och vi ges själva möjlighet att ta fram och anpassa rapporter efter våra behov.” säger Mattias Cirre, CFO Lekang Group.

”Jag uppskattar verkligen det långsiktiga partnerskapet vi har med Lekang Group. Våra konsulter brinner för att hjälpa våra kunder och med Lekang Group har vi fått chansen att stötta dem på bred front. Som kund har de också utmanat oss med nya behov för att effektivisera sin verksamhet, vilket är utmaningar vi älskar!” säger Victoria Oscarsson, leveransansvarig på Two.

Om Lekang Group

Lekang Groups affärsidé är att vara en ledande filterleverantör till nordisk industri, entreprenad, rederier och offshore. Lekang Group består av 3 st bolag och dessa återfinns i Sverige, Norge och Danmark. Företagen är en av de största filterleverantörerna i sin bransch, med hög kvalitet på produkter och kompetens. Ägare till Lekang Group är Indutrade AB som är börsnoterat på Stockholmsbörsen.

Lekang Group består av följande företag:

Filterteknik Sverige AB, Karlstad                      www.filterteknik.se
Filterteknik Danmark A/S, Köpenhamn          www.filterteknik.dk
Lekang Filter AS, Hölen, Norge                         www.lekangfilter.no

Ägare: Indutrade AB                                            www.indutrade.se

Jonas-Hellström-Two

Vill du höra mer om vårt samarbete med Lekang?

Jonas Hellström

jonas.hellstrom@two.se

072-084 26 70