Förvaltning Dynamics NAV/Business Central

Microsoft Dynamics NAV är ett av de mest använda affärssystemen på marknaden. Med Two:s förvaltning av Dynamics NAV/Business Central kan ni tryggt fortsätta utveckla er verksamhet och förlita er på ett stabilt affärssystem.

Där behöver det dagliga arbetet rulla på samtidigt som ni behöver hänga med och jobba på smartast möjliga sätt. Målet är ju att kunna ge era kunder den bästa servicen och fördelar så att de väljer just er. Vi på Two tar gärna ett helhetsåtagande kring Microsoft Dynamics NAV/Business Central så att ni kan fokusera på att vidareutveckla er affär.

Vill du prata förvaltning och möjligheter för just er?

Kontakta oss

Förvaltning och förädling av Dynamics NAV/Business Central

Projekt 

Projekt Two

Vissa situationer kräver större åtgärder för att ni ska få ut det mesta av ert affärssystem. Det kan handla om allt från att ett nytt bolag ska in i affärssystemet efter ett förvärv till integration med ett annat system. Eller kanske en helt ny funktion som möjliggör att ni kan vara unika på er marknad. Vi ser till att bemanna projektteamet med rätt kompetens. Och oftast med de resurser ni är vana att jobba med och som kan er verksamhet bäst. 

Förädling

Förädling TwoMarknaden skiftar, konkurrensen hårdnar och er verksamhet utvecklas. Då kan ni behöva effektivisera både era affärslösningar och processer. Tillsammans med dig som kund sätter vi upp rutiner för vårt samarbete med regelbunden avstämning och framåtriktade aktiviteter. Som stöd har vi en gemensam digital arbetsyta i Microsoft Teams där vi tillsammans kan hantera ärenden, dokumentation och tidplaner. 

Support 

Support TwoVårt supportteam tar hand om er ifall det uppstår någon incident kring ert affärssystem. Till att börja med ser vi till att ni får hjälp från någon med just den kompetens ni har behov av vid varje tillfälle. Som supportkund kan du rapportera in ärenden via telefon, mail eller via en portal och du blir hela tiden uppdaterad om vad som händer i ärendet. Dessutom hanterar vi alla supportärenden i ett ärendehanteringssystem, där även du kan logga in och se alla dina ärenden. 

Drift 

Drift Two

Med stöd från vårt systerbolag Nethouse kan vi erbjuda marknadens bästa driftslösningar. Och vi vågar lova att du som kund blir nöjd. Nethouse har lång erfarenhet av drift av affärssystem och kan ta hand om din Dynamics NAV/Business Central-lösning on-premise. Tillsammans med dem tar vi ett gemensamt ansvar för att du som kund ska kunna känna dig trygg med ditt affärssystem. 

Uppgradering 

Uppgradering TwoUppgradering av ert system gör vi mer än gärna. Om ni idag använder Microsoft Navision kommer det nya systemet att heta Microsoft Business Central. Detta är i grunden ett molnbaserat affärssystem, ett system för framtiden. Läs mer om Microsoft Business Central. Vi uppgraderar er till Microsoft Business Central med stöd av vår framgångsrika projektmodell. I varje projekt sätter vi samman en unik och lämplig uppsättning av konsulter med kompetens för er verksamhet och miljö. 

 

Utbildning

Utbildning TwoVi ser till att era superanvändare för respektive affärsprocess får möjlighet att vara just superanvändare och vidareutbilda er personal. Dessutom hjälper vi också till med utbildning av övriga användare för de områden som kräver det. Och för att ni ska bli så produktiva som möjligt i ert arbete skräddarsyr vi den utbildning som passar just era behov.