Business Central 2 Power BI

När du behöver mer insikt i ditt data, vill kunna göra analyser och fatta snabba beslut – då är Business Central 2 Power BI lösningen för dig! Two är experter på business intelligence och har arbetat med Microsoft Power BI sedan plattformen lanserades. Nu kan vi hjälpa dig förena det bästa av två världar avseende affärssystem och business intelligence.  

insikter business central och power bi

Nu har du möjligheter att ytterligare stärka ditt moderna affärssystem Business Central med det mest moderna BI-verktyget på marknaden – Microsoft Power BI. På Two har vi lång erfarenhet av både affärssystem och business intelligence. Och vi är som bäst när vi får hjälpa våra kunder att få insikt i det data som finns i affärssystemet.

Vill du ha en personlig genomgång?

Maila Christofer

Du som exempelvis vill följa upp och analysera din försäljning kring vad du säljer, vem som säljer och till vilken kund du säljer, kan med Business Central 2 Power BI vända och vrida på ditt data för att ta reda på det. Andra områden som du kan analysera och följa trender inom är Inköp, Lager och Ekonomi.

Integrera Business Central med Power BI

Tillhör du skaran som inte vill hoppa runt bland olika applikationer för att göra ditt jobb? Många av oss slipper gärna det. Vår paketering innebär att du integrerar din BI-lösning i Power BI med ditt affärssystem Dynamics 365 Business Central. Du får då snabbt koll på dina KPI:er och kan agera snabbt på möjligheter och risker. Allt utan att behöva byta applikation.

Power BI är plattformen där du samlar all din realtidsdata och presenterar den på ett snyggt och lättillgängligt sätt. Vill du dessutom förena data från affärssystemet med data i ett Excel-kalkylblad? Inga problem! Vi hjälper dig koppla ihop datakällorna och du analyserar sedan resultatet i Power BI. Och du kan få dina KPI:er och rapporter tillgängliga för att vända och vrida på – antingen i datorn eller i mobilen.

Vill du sedan integrera Power BI med Microsoft 365 följer många fördelar. En av dem är att du som använder Teams med några få klick kan integrera dina rapporter direkt inne i Teams.

Visst verkar det bra? Christofer berättar gärna mer!

Maila Christofer

Christofer-Jarlesjo-Two

Christofer Järlesjö • 070-238 78 29 • christofer.jarlesjo@two.se