Business Central 2 Power BI

Kanske funderar du på hur du kan få ökad insikt i ditt data, hur du kan göra tydligare analyser och fatta snabba beslut? Business Central 2 Power BI kan vara lösningen för dig. Med vår färdiga paketering hjälper vi dig att öka dina insikter och minska det manuella arbetet med att få fram rapporter. 

Business-Central-2-Power-BI

Vi känner väl alla igen oss i behovet att på kort tid få fram rapporter, och dessutom ha bra möjligheter att analysera vår data? Därför har vi tagit fram en BI-lösning där du kommer igång just snabbt! Nu kan du komplettera ditt affärssystem Business Central med det mest moderna BI-verktyget på marknaden – Microsoft Power BI. På Two har vi lång erfarenhet av både affärssystem och business intelligence. Och vi trivs som bäst när vi får hjälpa våra kunder till större insikt i affärssystemets all data.

Vad får jag?

I Business Central 2 Power BI får du en BI-lösning out-of-the-box. Redan från start hittar du rapporter och analyser av ditt data från Business Central för områdena Försäljning, Ekonomi, Inköp och Lager. Vill du till exempel följa upp och analysera vad du säljer, vem som säljer vad och till vilken kund? Nu kan du vända och vrida på ditt data för att ta reda på det. Business Central 2 Power BI ger dig den uppföljningen, minskar ditt manuella arbete och ökar din insikt i verksamheten.

Några exempel

Integrera Business Central med Power BI

Med Business Central 2 Power BI kan du integrera din BI-lösning med ditt affärssystem Dynamics 365 Business Central. Du får då snabbt koll på dina KPI:er och kan agera på möjligheter och risker. Allt utan att behöva byta applikation för att få tag i rätt data och skapa rapporter.

Power BI är plattformen där du samlar all din data och presenterar den på ett snyggt och lättillgängligt sätt. Vill du dessutom kombinera data från affärssystemet med data från andra system eller från ett Excel-kalkylblad? Inga problem! Vi hjälper dig koppla ihop datakällorna och du analyserar sedan resultatet i Power BI. Och du kan få dina KPI:er och rapporter tillgängliga för att vända och vrida på – antingen i datorn eller i mobilen.

Vill du sedan integrera Power BI med Microsoft 365 följer många fördelar. En av dem är att du som använder Teams med några få klick kan integrera dina rapporter direkt inne i Teams.

Two är experter på affärssystem och beslutsstöd (business intelligence) med djup kompetens i både Business Central och Microsoft Power BI. Vi har jobbat med Power BI sedan plattformen lanserades och nu kan vi hjälpa dig förena det bästa av två världar när det gäller affärssystem och BI.

Visst verkar det bra? Christofer berättar gärna mer!

Maila Christofer

Christofer-Jarlesjo-Two

Christofer Järlesjö • 070-238 78 29 • christofer.jarlesjo@two.se