21 september, 2022

Välkomna Charlotte och Anders!

Äntligen har vi glädjen att berätta om våra senaste stjärnor in på Two! Varmt välkomna Charlotte Svensson och Anders Lindblad! 

Charlotte-Svensson-Anders-Lindblad-Two

Charlotte, projektledare med lång erfarenhet

Charlotte kliver rätt in i hetluften i våra projekt inom Business Central. Som den rutinerade projektledare hon är blir hon ett perfekt komplement till teamet som jobbar med alla pågående implementationer. Tidigare har Charlotte jobbat i projekt med både Business Central och NAV, hon är utbildad projektledare och van att jobba i komplexa projekt med flera delar och parter inblandade.

Hej Charlotte! Hur har du det, något första intryck som du vill dela med dig av? 
– Mitt första intryck av Two är att det är en kompetent och rolig familj jag hamnat i. Det här kommer bli bra!😊

Vad har du för förväntningar framåt?
– Att jag får vara en av lagspelarna på resan att göra Two ännu bättre för både kollegor och kunder, bland annat när det kommer till struktur och projektledning.

Vad gör du när du inte jobbar?
– Då umgås jag med familj och vänner, skjutsar barnen till olika aktiviteter, tränar med grannarna eller läser feelgood böcker. Eller så bara slappar jag i soffan och ser nästa avsnitt av någon serie.

Anders, SQL-utvecklare med koll på det mesta

Anders är vår nya SQL-stjärna. Med lång erfarenhet av både utveckling, optimering och kravställning kommer Anders att stärka upp på många håll, bland annat vårt Jeeves-team. Anders har en gedigen bakgrund som utvecklare, men har samtidigt en bred bas att stå på både vad gäller plattformar, branscher och roller.

Hej Anders! Nu är vi nyfikna, hur går tankarna efter första veckan? Något första intryck som du vill dela med dig av?
– Det har varit full fart med en släng av korvstoppning i början, men så det är vid jobbyten så det är förväntat. Första intrycket är att alla är väldigt välkomnande och hjälpsamma. Det verkar som att gruppen har kul tillsammans på jobbet, med diverse vardagliga personalaktiviteter som gemensamma luncher, frukostar och promenader.

Vad har du för förväntningar framåt?
– Jag ser fram emot att komma in mer i jobbet och mina uppgifter och ansvarsområden.

Vad gör du när du inte jobbar?
– När jag inte jobbar spenderar jag gärna tid ute i naturen på olika sätt, t ex fiske i Nordnorge, golf och svampplockning – de två sistnämnda har jag ibland lyckats kombinera när jag slagit riktigt snett 😉

Vill du också hänga med på vår resa vidare? Gott kaffe och trevliga kollegor kommer på köpet. Tveka inte att höra av dig!

Kolla in lediga jobb eller connecta med oss -->

Gå till karriärsidan!

Christofer-Jarlesjo-Two

Christofer Järlesjö • 070-238 78 29christofer.jarlesjo@two.se