1 mars, 2022

Two växer för fullt inom alla områden

Idag har vi den stora glädjen att få välkomna tre nya stjärnor till Two! Vi växer inom alla våra affärsområden, och stärker med den här trion upp teamen både i Karlstad och Göteborg. Varmt välkomna Elina Schubert, Fredrik Sandberg och Rasmus Björk!

Med högt tryck inom både Business Central, BI och Jeeves är det både kul och välbehövligt med tillskott av både erfarenhet och kompetens. Vi hoppas kunna berätta mer längre fram om alla spännande kunder och projekt vi har startat upp på sistone. Men vi börjar med att presentera våra nyaste kollegor:

Elina-Schubert-Two-Jeeves-konsult

Elina Schubert går in i vårt Jeeves-team och kompletterar vårt gäng perfekt. Hon har gedigen erfarenhet av Jeeves ERP som konsult och är specialiserad inom ekonomi.
– Varmt välkommen till Two, Elina! Hur känns det att vara på plats?
– Det känns bra! Det blir samma, fast annorlunda – kul att vara på plats!
– Kul att höra! Och härligt att du har flyttat in till oss på Karlstadkontoret.

Ramus-och-Fredrik-nya-pa-Two

Inom Business Central är det också högt tryck och vi är glada att Rasmus Björk kommer ombord! Med en bakgrund som både ekonom och konsult inom NAV och BC är han precis vad vi behöver till vårt BC-team.
– Kul att du är här Rasmus, varmt välkommen!
– Tackar, känns bra att vara här!
– Några särskilda förväntningar och intryck som du vill dela med dig av?
– Det blir ju spännande med nya projekt, nya kollegor och framför allt komma tillbaka till kontoret. Jag har fått ett gott första intryck – bra folk, trevligt med gemensam lunch, och en bra semmelfest!
– Härligt, det låter som en bra start. Kul att du är här!

På BI-sidan välkomnar vi Fredrik Sandberg till vårt kontor i Göteborg. Med lång erfarenhet av datalager, SQL och Power BI blir han ett riktigt bra tillskott till teamet!
– Hej och välkommen, Fredrik! Första dagen hos oss på Two, hur går tankarna hittills?
– Det känns toppen! Det verkar vara superduktiga kollegor här, och jag har fått ett varmt mottagande. Skoj med hjälpsamma och roliga kollegor!
– Det låter ju toppen! Hoppas att du ska fortsätta trivas bra hos oss!

Vill du också hänga med på vår resa vidare? Gott kaffe och trevliga kollegor kommer på köpet. Tveka inte att höra av dig!

Kolla in lediga jobb eller connecta med oss -->

Gå till karriärsidan!

Christofer-Jarlesjo-Two

Christofer Järlesjö • 070-238 78 29christofer.jarlesjo@two.se