18 november, 2022

Grandpa väljer Business Central med Two som partner

När det var dags att se över affärssystemet och underlätta vardagen för alla medarbetare på Grandpa föll valet på Microsoft Dynamics 365 Business Central. Two fick förtroendet att implementera lösningen.

Grandpa-Business-Central-med-Two

Mode- och livsstilsföretaget Grandpa befann sig i ett läge där de behövde byta ut sitt affärssystem. De valde då att ta in Microsoft Dynamics 365 Business Central och att jobba med Two som implementationspartner. I och med bytet till Business Central kommer Grandpa att få ännu bättre koll på affärerna och fina möjligheter till bättre och snabbare uppföljning.

Ny e-handel, inventering och beslutsunderlag

Bytet av affärssystem blev genomfört samtidigt som en ny e-handelsplattform implementerades. Genom att integrera den med Business Central jobbar Grandpa nu mer sömlöst än tidigare. Dessutom har bolaget fått på plats en lösning med handscanners som Two har satt upp i den nya Microsoft-miljön. Med den lösningen följer stora möjligheter att minska det manuella arbetet och spara tid vid inventering.

– Att Grandpa väljer D365 Business Central med Two som partner är vi förstås otroligt glada över, säger Mikael Sjöqvist, affärsområdesansvarig för Dynamics 365 på Two. Vi har ett kunnigt team från vår sida som jobbar tätt tillsammans med kunden och ser till att de får ut det mesta av sin nya plattform.

Business Central och Power plattformen med Two

Genom vår paketerade lösning Business Central 2 Go är du snabbt igång med D365 Business Central. Lösningen är baserad på best practice med bland annat roller och rapporter för att inte behöva bygga allt från scratch.

Med affärssystemet i molnet får du en affärslösning som är enkel att anpassa efter nya behov och ökad tillväxt. Du jobbar sömlöst med ekonomi, försäljning, service och lager. Microsofts Power Platform ger dig möjlighet att utveckla ditt system genom appar som du snabbt och enkelt kopplar på din lösning. Genom Power Automate kan vi skapa automatiserade flöden för enkla och repetitiva uppgifter.

Vi på Two hjälper dig att bli mer datadriven med hjälp av Microsofts ekosystem. Långsiktiga relationer med våra kunder är värdefullt för oss. Och vi tror att vi tillsammans med kunden kan nå bäst resultat. Du hittar våra kontor i Karlstad och Göteborg, och vi har hela Sverige som arbetsfält.

Om Grandpa

Grandpa startades 2003 med en grundidé om att vara en inkluderande mötesplats, och något mer än bara en butik. Idag har de fem butiker: en i Göteborg, en i Malmö, två i Stockholm och en online, som alla erbjuder ett noga utvalt sortiment av mode och livsstil.


Micke-Sjöqvist-Two

Mikael Sjöqvist • 070-757 51 45 • mikael.sjoqvist@two.se