10 mars, 2022

CombinedX och Two in på börsen

Måndagen den 28 mars går koncernen CombinedX in på börsen. Och därmed också Two – ett stort och spännande steg i vårt bolags historia. 

Two-in-pa-borsen

CombinedX idé är att ha renodlade specialiserade bolag. Bolag som specialiserar sig på det som en gång gjorde entreprenörsbolagen framgångsrika. I slutet av mars erbjuds marknaden att investera i koncernen. CombinedX kör just nu en tiodagars kampanj i DI där alla våra syskonbolag i koncernen blir presenterade. Vi är väldigt stolta över att vara del av en koncern som adderar digitala superkrafter till våra kunder. Kolla in kampanjen i DI, eller följ länken nedan för att läsa mer om oss och börsintroduktionen.

Christofer Järlesjö, VD på Two, reflekterar och glädjer sig:

”Det här känns otroligt spännande och det är superkul att det äntligen är dags! Vi ökar tempot i både de enskilda bolagen och koncernen sammantaget. Nu får vi möjlighet till mer spännande affärer och förvärv, och det blir kul att se hur vår koncern växer framöver.” Läs mer om oss och erbjudandet, och tveka inte att höra av dig!

I koncernen CombinedX ingår också Ninetech, Netgain, CloudPro, Elvenite, SmartSmiling, Nethouse, Attentec och ViewBase. Är du intresserad av att teckna aktier? Surfa vidare till combinedx.com.

Christofer-Jarlesjo-Two

Christofer Järlesjö • 070-238 78 29 • christofer.jarlesjo@two.se