Wallhamn väljer Jeeves 2 Power BI från Two

När Wallhamn valde nytt affärssystem blev det Jeeves ERP som implementerades. I samband med lansering var det viktigt att snabbt få till en kraftfull BI-plattform och då föll valet på Jeeves 2 Power BI från Two.

Wallhamn-Two-BI

Wallhamn väljer att starta upp med flera moduler i Jeeves 2 Power BI. Till en början Försäljning, Ekonomi, Lager & Inköp. Sedan är planen att skräddarsy en lösning för Produktion. Lösningen kommer att vidareutvecklas med både andra områden och data från andra källor än Jeeves. Dessutom kommer Wallhamn att göra en del egna rapporter i Power BI med stöd av Two.

– Det känns kul att ha Wallhamn ombord! De har nu fått en kraftfull BI-plattform att vidareutveckla utifrån sina specifika behov. Wallhamn har en spännande verksamhet och det blir intressant att följa deras digitala resa mot att bli mer datadrivna, säger Christofer Järlesjö, VD på Two.

Torbjörn Wedebrand, VD på Wallhamn, känner sig mycket nöjd med Jeeves 2 Power BI:

– Wallhamn har behov av att snabbt och regelbundet få tillgång till information om hur olika delar i företaget utvecklas på ett överskådligt sätt. Vi konstaterar att Microsoft Power BI och Jeeves 2 Power BI från Two kommer att lösa detta åt oss på ett mycket bra sätt.

Om Wallhamn

Wallhamns kombination av hamn, inspektion och verkstad är helt världsunik. En One Stop Shop för importbilsmärken. Varje vecka anlöper fartyg för att lasta eller lossa bilar, lastbilar, bussar och industrimaskiner. Med ett idealiskt läge, nära väg 169 som förbinder Tjörn med fastlandet och E6 är Wallhamn en betydande hubb för import och export av fordon i Sverige.

Christofer Järlesjö

Är Jeeves 2 Power BI något för dig?

Christofer Järlesjö

christofer.jarlesjo@two.se

070-238 78 29