4 oktober, 2021

Välkommen Frida, BI-konsult på Two!

Äntligen får vi välkomna Frida Granström till oss här på Two! Frida är en erfaren BI-konsult som kommer att sitta på Karlstadkontoret och stärker upp vårt BI-team ytterligare. 

Frida-Granström-Håkan-Alsen-Two

Frida har flera års erfarenhet av Power BI och kravställande. Med stor vana av att jobba nära kunden matchar hon vårt tankesätt med långa partnerskap med våra kunder. Vi tog en lunchpromenad och passade på att kolla läget första dagen.

Varmt välkommen Frida – kul att du är ombord! 

Vad var det som gjorde att du valde Two, vad var det som lockade?
– Det verkar vara en bra arbetsplats med trevliga, kompetenta och duktiga kollegor. Ska bli kul att utvecklas vidare i den riktning som jag vill!

Vad ser du fram emot och hoppas få göra på Two?
– Jag ser fram emot att utvecklas ännu mer som BI-konsult, att lära känna alla kollegor och kunder. Att hjälpa företag att arbeta mer datadrivet helt enkelt.

Vad gör du när du inte är på jobbet?
– Då håller jag mig gärna aktiv. Framförallt på gymmet, men jag gillar också att spela padel. Annars umgås jag med familj och vänner, gärna över en fika.

 

Vill du också jobba hos oss?

Hör gärna av dig!

Christofer-Jarlesjo-Two

Christofer Järlesjö • 070-238 78 29christofer.jarlesjo@two.se

Two ingår i Combined X – en koncern som fokuserar på förvärv av – och skapandet av samarbetssynergier för spjutspetsbolag med verksamhet inom digitalisering. I koncernen ingår också Ninetech, Netgain, CloudPro, Elvenite, SmartSmiling, Nethouse och ViewBase.