1 september, 2021

Två nya stjärnor inom Business Central och BI på Two

Idag är vi glada över att äntligen kunna berätta om våra senaste rekryteringar. Välkomna Andreas Heverius, BI-konsult och Jan Höglund, senior konsult inom Business Central och NAV!

Andreas-Heverius-och-Jan-Höglund

Båda kommer att utgå från vårt Göteborgskontor och rivstartar idag 1 september. Jan har lång erfarenhet av både Business Central och NAV, med många år i branschen och kunskaper från en mängd olika typer av företag. Andreas kommer att stärka upp vårt BI-team ytterligare. Han är ett bekant ansikte på Two sedan tidigare, då han gjorde sin praktik hos oss under studierna vid Högskolan i Halmstad och visade sig vara riktigt vass på Power BI.

Tre snabba till Andreas och Jan

Vi passade på att kolla läget så här direkt första dagen:

Hej Jan, kul att du är på plats, varmt välkommen! 

Vad var det som gjorde att du kom över till oss på Two?
– Jag lockades av den familjära teamkänslan.

Vad ser du fram emot mest nu när du är på plats?
– Mitt fokus ligger först och främst på att lyfta vår satsning på Business Central, och accelerera. Jag ser fram emot att bygga teamet ytterligare och att vara med om det perfekta affärssystemprojektet.

Hur spenderar du din fritid helst?
– Då hänger jag en hel del på Friskis & Svettis – är aktiv som gympaledare. Annars vandrar jag gärna i skog och mark och är med familjen så klart. Sedan finns det inte så mycket mer tid kvar.


Varmt välkommen du med, Andreas – kul att se dig igen! 

Vad var det som gjorde att du valde Two, vad var det som lockade?
– Jag trivdes väldigt bra på praktiken och tyckte att ni var en skön organisation, Two är familjärt och inte för stort. Det kändes som att man kommer nära varandra och vågar fråga kollegor. Dessutom upplevde jag att ni är ett härligt gäng, tighta och sammansvetsade.

Vad ser du fram emot och hoppas få göra på Two?
– Jag är ju nyexad så jag ser fram emot att lära mig mer om konsultrollen och specifikt då att jobba som BI-konsult. Hoppas kunna bidra med min energi och lära känna alla nya kollegor. Det ska dessutom blir kul att möta nya kunder och skapa nätverk, och hjälpa företag att fatta mer datadrivna beslut.

Vad gör du när du inte är på jobbet?
– Då spelar jag padel och discgolf, eller umgås med flickvän, vänner och familj. Jag gillar musik, och att göra musik på datorn, lite åt house-hållet.

Kul att ha er båda på plats hos oss på Two, varmt välkomna! 

Vill du också vara med och göra Sveriges företag data-drivna? Kontakta…

Christofer-Jarlesjo-Two

Christofer Järlesjö
070-238 78 29
christofer.jarlesjo@two.se

Two ingår i Combined X – en koncern som fokuserar på förvärv av – och skapandet av samarbetssynergier för spjutspetsbolag med verksamhet inom digitalisering. I koncernen ingår också Ninetech, Netgain, CloudPro, Elvenite, SmartSmiling, Nethouse och ViewBase.