4 juni, 2021

Lekang integrerar smart med Jeeves ERP

Lekang har sedan många år tillbaka en väl beprövad, smart och egenutvecklad webbapplikation för filterhantering som heter LFS. När det var dags att lansera en ny version såg Two till att webbshopen integrerar smart med Jeeves och fortsätter att fungera på allra bästa sätt. 

Integrerar-smart-med-Jeeves-ERP

Med hjälp av LFS kan kunderna hitta rätt filter till rätt maskin och optimera inköp för en hel maskinpark. Applikationen körs i samtliga länder som Lekang Group finns i: Sverige, Norge, Danmark, Finland och Tyskland. Med den senaste uppgraderingen får kunderna en ökad användarvänlighet för att göra filterhanteringen ännu mer trygg och enkel. Integrationen med Jeeves hanterar samtliga artiklar som Lekang har i sitt affärssystem Jeeves ERP. Dessutom hanterar integrationen orderläggningen, så att kundens order hamnar rätt i Jeeves. Integrationens synkning medför att all data som läses över kan hanteras i, och styras från, båda systemen. Integrationsmotorn i lösningen är Jeeves Service Builder. Ny funktionalitet i LFS är på gång, och det sker hela tiden ett arbete med att förbättra och utveckla applikationen. 

”-Det har varit ett väldigt roligt och lärorikt projekt! Vi har ett kul och trevligt samarbete, med en tät och givande dialog kring de anpassningar och den utveckling som ska göras. Den nya lösningen tror jag verkligen kommer att gynna Lekang. Dessutom kommer den att gå att utveckla på sikt och komplettera med mer funktionalitet om behov uppstår”, säger Max Grönlund, huvudkonsult och hjärnan bakom många av de anpassningar som Two har utvecklat i Lekangs Jeeves-miljö.

LFS förenklar jobbet för Lekangs kunder

Lekangs kunder får genom att använda LFS tillgång till en mängd funktioner. De får hjälp att identifiera rätt filter till rätt maskin, söka maskiner, skapa en egen maskinpark och hantera sina kunder. Dessutom finns det i LFS en effektiv e-handel. Genom en modern och effektiv webbshop med över 20.000 artiklar kan kunderna sköta inköpen var de än är, både från mobil och dator. Sedan följer de enkelt hela orderflödet via LFS.

Filterteknik-integrerar-smart-med-Jeeves-ERP

Tre medarbetare jobbar dagligen med att utveckla LFS, för att kontrollera data, information och utveckla funktionaliteten. Lekang Group består av över 70 medarbetare och har över 50 års erfarenhet inom filtrering inom bränsle, hydraulik, process, ventilation, tryckluft, damm och stoft.

Tryggt och långsiktigt samarbete

Lekang och Two har arbetat länge tillsammans i vår förvaltningsmodell för Jeeves ERP. Under åren har vi uppgraderat, vidareförädlat och effektiviserat Jeeves ERP så att Lekang Group ska kunna bevara sin marknadsledande position inom filtrering.

– Vi visste av personlig erfarenhet att Jeeves Service Builder är ett stabilt och snabbt API. Därför var valet inte svårt när vi funderade över var vi skulle placera resten av vår LFS data då vi skulle lansera en helt ny version av LFS. Att ha Two som rådgivande partner har fungerat utan problem, säger Tore Lorentzen, IT Manager på Lekang Group.

På Two hittar du Jeeves-specialister inom handel och distribution samt tillverkning. Vi är vana att hjälpa våra kunder att effektivisera verksamheten och affärsprocesserna kopplade till Jeeves ERP bland annat genom automation och integration.

 

Jonas Hellström • 072-084 26 70jonas.hellstrom@two.se