17 juni, 2021

Kom igång med Sales Professional

Med Dynamics 365 Sales Professional kan du uppnå större grad av engagemang och produktivitet, samtidigt som du också har insyn i all din data i realtid. Allt ingår i Office 365 och det går fort att komma igång.

Sales-Professional-engagemang-produktivitet

Uppnå högre engagemang i kunddialogen genom att prioritera dina potentiella kunder i det dagliga arbetet. Genom att snabbt komma igång med Sales Professional får du en helhetsbild av företagets kundkontakter och kan identifiera alla intressenter som kan vara viktiga för affärsrelationen. Du kan anpassa din kontakt med kunderna, bl a genom att basera e-postmeddelanden på aktuell försäljningsdata. Det finns en förbättrad e-postupplevelse som t e x innebär att du kan navigera till olika sidor i programmet utan att förlora innehållet i ditt mail. Den innehåller också fördefinierade mallar som kan fyllas med data för den aktuella kunden, och vill du komma tillbaka till de poster som du jobbade med tidigare är det bara att du minimerar mailfönstret.

Vi hjälper dig gärna att komma igång med Sales Professional!

Kontakta oss

Hög produktivitet med Sales Professional

Med Sales Professional är det smidigt att kontakta kunder och kollegor för att samarbeta. Du kan lätt ta fram övertygande försäljningsförslag och få tillgång till alla dokument som är relevanta för dig. Genom att få vägledning där du är, direkt när frågor uppkommer, kan ni spara in utbildningstid. En annan viktig och uppskattad egenskap är att du kan jobba där du är även utan anslutning. Sales Professional erbjuder också stora möjligheter till automatisering. Och försäljningsprocessen är en bra process att automatisera. Därmed behöver inte medarbetarna lägga sin tid på tidskrävande och repetitiva uppgifter. Om du redan jobbar i ett affärssystem från Dynamics 365, exempelvis Business Central, så har du automatiskt en koppling till all din data för dina kunder och får direkt tillgång till samma data i CRM-systemet Sales Professional.

Resultat och insikter

Genom att erbjuda interaktiva dashboards och rapporter kan Sales Professional ge dig insyn i vad som ligger i din pipeline, allt i realtid. Genom att alltid jobba utifrån aktuell data har du stöd att fatta bättre beslut. Du kan integrera dina kundundersökningar och på så sätt komma till fler strategiska insikter. Vill du dessutom komplettera din Sales Professional med Power BI så hjälper vi dig gärna. Vi har många nöjda kunder som på olika sätt integrerar sitt affärssystem med Power BI.

Enkelt att konfigurera och anpassa

Dynamics 365 Sales Professional är snabbt att konfigurera och du kan på bara några timmar komma igång med en kraftfull och intuitiv CRM-lösning. Det som gör konfigurationen extra smidig är att du kan använda dina befintliga inställningar i Office 365 för en mer automatiserad uppsättning.

Förkonfigurerade verktyg gör att du direkt kan förbättra ert resultat, verktygen finns med från start – redo att användas. Din försäljningsprocess kan rulla på och du konfigurerar den enkelt utan att någon kodning behöver ske. Konfigurationsprocessen stödjer flera plattformar och hjälper dig därmed att spara tid och komma igång snabbare.

Vill du veta mer om hur du kommer igång med Sales Professional så berättar jag gärna!

Micke-Sjöqvist-Two

Mikael Sjöqvist
070-757 51 45
mikael.sjoqvist@two.se