12 januari, 2021

Håkan Alsén tar över rodret för BI på Two

Vi välkomnar Håkan Alsén som ny affärsområdeschef för BI och skriver därmed ett nytt kapitel för Two. Vi har en stark tillväxt på vårt BI-område och med Håkan vid rodret kan vi nu accelerera ännu mer.

Håkan Alsén t.v. ny Affärsområdeschef på Two tillsammans med Christofer Järlesjö, VD.

Two satsar vidare inom BI-området och genom rekryteringen av Håkan Alsén bygger vi ett ännu starkare lag. Vi ser en hel del spännande utveckling framåt med ny teknik och ska fortsätta vara en stark BI-partner.

Affärsområdet Beslutsstöd har växt under 2020 och vi har nu en bra plattform för att kunna växa ytterligare. Vi ser fram emot ett spännande 2021 med både rekryteringar och många nya kunder. Till detta kommer vi med Håkan och hans erfarenhet ha möjlighet att accelerera ännu mer. Håkan kommer också att bidra med en stor teknisk kompetens och erfarenhet som är intressant för oss och våra kunder. Vi ser en ökad efterfrågan på olika molntjänster, AI mm, och detta kommer att vara ett område där vi kommer att öka vårt fokus.

En ännu starkare BI-partner

Håkan kommer närmast från Knowit Decision där han har haft både ledande roller och varit lösningsarkitekt. På Two kommer han att ansvara för utvecklingen av vårt BI-erbjudande och våra BI-konsulter. Med Håkan på plats förstärker vi Twos position på marknaden som en nytänkande och långsiktig BI-partner.

– Det ska bli riktigt roligt att vara med i den satsning som Two gör! Nu ska vi bygga ett ett starkt team med fullt BI-fokus, säger Håkan Alsén.

– Jag är väldigt glad att få Håkan ombord på Two, säger Christofer Järlesjö, VD på Two. Håkan har lång och gedigen erfarenhet av BI och är ett välkänt namn i branschen. Med Håkan som ledare för vårt affärsområde ska vi nu växla upp och växa med fler kollegor och nya spännande kunder.

Tillväxt under 2021 – vi rekryterar!

Med stark tillväxt i ryggen och många kunder på väg in, fortsätter vi nu att satsa. Vi söker därför nu fler seniora BI-konsulter. Vill du vara med? Ansök här!

Håll utkik efter flera nyheter framöver och följ oss på vår Karriärsida.

Vill du veta mer, kontakta…

Christofer Järlesjö
070-238 78 29
christofer.jarlesjo@two.se