1 maj, 2020

Nu fyller vi 3 år!

Den 1 maj var det tre år sedan vi blev Two, ett eget bolag. En resa som hittills har varit både spännande, givande och utvecklande. VD Christofer Järlesjö reflekterar.

Two-3-år

– Jag kan nu blicka tillbaks på tre fantastiska år tillsammans med mina kollegor på Two. Då vi för drygt tre år sedan tog beslutet att knoppa av vårt affärsområde från vårt numera systerbolag Ninetech hade vi en ambition om att kunna nischa oss mer på marknaden, driva vår verksamhet efter våra behov och med ett ökat engagemang kunna leverera ännu mer nytta för våra kunder.

Nu kan jag med glädje checka av allt detta. Vi står idag starkare än någonsin och har på dessa år byggt en stark värdegrundsbaserad verksamhet tillsammans. Vi har ett grymt team med riktigt duktiga medarbetare som jag är väldigt stolt över och glad för att få leda.

Jag är så klart också mycket tacksam för våra kunder. Många av dem som år efter år har samarbetat med oss och som vi har byggt ett fint partnerskap med. Vi har fått möjlighet att ta fram många spännande lösningar tillsammans där vi kunnat bespara dem tid och ökat lönsamheten genom att bland annat automatisera processer, integrerat system och gett dem insikt med beslutsstöd. Tillsammans har vi lärt oss mycket av varandra vilket är både utvecklande och inspirerande!

Trots de speciella tider vi lever i just nu blickar vi med stor optimism framåt mot ett nytt år med nya möjligheter och spännande utmaningar!

Tack allihop för dessa 3 år! Ta hand om er!

/ Christofer Järlesjö, VD på Two