3 mars, 2020

Two blir fler – välkommen Stefan!

Nu välkomnar vi en ny vass kollega – Stefan Wemlerth! Stefan kommer med sin expertis inom ERP och utveckling att stärka vårt team och förgylla vårt Göteborgskontor.

− Stefan är en ny spännande kollega med mångårig erfarenhet av att jobba både i verksamhet liknande våra kunders och som konsult inom med både applikation och utveckling mot affärssystem. Han är dessutom en väldigt trevlig kille som kommer att passa bra in i gänget, säger Christofer Järlesjö, VD på Two.

Varmt välkommen Stefan! Hur kommer det sig att du valde Two?

− När jag fick frågan om jag hade hört talas om Two, skrattade jag och svarade att det är ett av de mest intressanta företag jag läst om på nätet. Jag hade tidigare sökt och varit nyfiken på Oracle NetSuite och det, i kombination med min erfarenhet från Jeeves, gjorde att Two lät mycket spännande. Det ömsesidiga intresset gjorde det enkelt att välja Two som ny och rolig arbetsplats och jag ser verkligen fram emot att arbeta tillsammans med de kompetenta medarbetare som jag vet finns inom företaget.

Varför tror du att Two fattade tycke för dig?

− Jag tror att Two uppskattar den bredd och erfarenhet jag har efter många års arbete inom IT-relaterade områden. Kan användas flexibelt då jag kan axla många roller som t.ex. affärssystemskonsult, utvecklare eller projektledare. Får väl hoppas att man har några positiva personliga egenskaper också som kan ha påverkat.

Vad tycker du om att göra vid sidan av arbetet?

− Jag bor på landet i en liten stuga vilket innebär att det alltid verkar finnas något att göra. Men annars lockar gärna golfbanan eller att umgås med barnbarnen.