17 juni, 2019

Support i sommarvärmen

Vi på Two gillar det vi gör, men tar ändå lite semester. Trots det kör vi full support i sommar, för alla våra kunder – hela sommaren.

Two support sommar

“Vi anpassar oss efter våra kunders behov och kör på med support i sommar utan att stänga helt för semester. Det är viktigt att våra kunder kan känna sig trygga och att verksamheten kan rulla på som vanligt utan störningar. Med den komplexitet det kan innebära med affärssystem tar vi inte in vikarier i traditionell mening, men med vår breda kompetens kan vi vikariera för varandra.” säger Camilla Helgstedt, supportansvarig på Two.

På Two har vi supporttjänster för Jeeves ERP, NetSuite och Power BI – och vi gör allt vi kan för att skapa trygghet hos våra kunder och kunna erbjuda snabb och effektiv hjälp om någon incident uppstår. Under sommaren kan det dessutom vara extra viktigt då ordinarie personal hos våra kunder inte alltid finns på plats.

Mer information om våra supporttjänster hittar du här.

Ha en skön sommar önskar vi på Two!

 

Two – en del av Combined Excellence

Two är en del av Combined Excellence tillsammans med systerföretagen NinetechNetgainCloudProSiteDirectSmartsourcingViewBaseInTechrityElveniteSmiling WorkplacesMotification och Dynamo. Tillsammans kan vi hjälpa våra kunder i hela den digitala transformationen.