11 november, 2019

Vi söker SQL-utvecklare i Göteborg och Karlstad

Vi behöver nu bli fler SQL-utvecklare i Göteborg och Karlstad. Two fortsätter få nya spännande uppdrag från våra kunder och behöver därför stärka vårt utvecklingsteam ytterligare. Vi söker dig med tidigare erfarenhet av utveckling i SQL Server.

Vi-söker-SQL-utvecklare-Göteborg-Karlstad

Two söker dig som har ett par års erfarenhet av SQL Server och som brinner för att utveckla ett riktigt bra affärssystemstöd för våra kunder. Som konsult på Two gillar du att bli utmanad för att lösa problem och kunna effektivisera affärsprocesser. Idag jobbar vårt utvecklingsteam med allt från datalager och Power BI till utveckling av affärssystemen Jeeves ERP och NetSuite.

På Two har vi en prestigelös arbetsmiljö – det innebär att du kommer att få stötta mindre erfarna kollegor men ger dig också möjlighet att att få god hjälp från våra andra erfarna kollegor.

Som en Two:are kommer du att jobba på något av våra kontor i Göteborg eller Karlstad, men ibland även ute hos kund. Därför är det viktigt att du kan samarbeta och skapa förtroendefulla relationer. Gemensamt för våra medarbetare är vi har stor frihet i projekten i ett nära samarbete med övriga kollegor.

Vi tror att du…

Om du har erfarenhet av Power BI, Jeeves ERP eller NetSuite så är det självklart ett plus i kanten!

Att jobba på Two

På Two värderar vi långsiktiga relationer med våra kunder, vilket genomsyrar vårt dagliga arbete.

Som konsult på Two får du en rolig och inspirerande arbetsmiljö med smarta och kreativa kollegor, utmanande uppdrag och stora möjligheter att påverka din framtid. Du får också stora möjligheter till kompetensutveckling då vi alltid strävar efter att vara bäst inom affärssystem och beslutsstöd. Vi har ett generöst friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring och en hel del andra personalförmåner. Vi får gång på gång höga betyg på alla områden i vår medarbetarenkät vilket också understryks då våra medarbetare väljer att stanna hos oss år efter år. Det ska kännas tryggt att jobba på Two.

Våra kickoffer är ett uppskattat inslag. Vi har genom åren bl a rest till Kroatien, Berlin, Madrid och Prag och senast till Amsterdam tillsammans med våra systerbolag i vår koncern Combined Excellence.

Din roll som konsult på Two

När du växer – växer Two! Vi tror på din förmåga och vilja att växa och ständigt utvecklas både som individ och i vårt lag. I vår organisation är det en självklarhet att du kan vara med och påverka din vardag och vår framtid. Vi vill att du bidrar till utveckling av våra tilläggstjänster och gärna kommer med egna initiativ. Du förväntas dela med dig av dina kunskaper och utvecklas av dina kollegor på Two. Prestigelösheten är en av våra framgångsfaktorer.

Tillsammans är vi starka

Two ingår i Combined Excellence AB – en koncern som fokuserar på förvärv av och skapandet av samarbetssynergier för spjutspetsbolag med verksamhet inom digitalisering. I koncernen ingår också Ninetech, Netgain, CloudPro, SiteDirect, Elvenite, InTechrity, Smartsourcing, Smiling Workplaces, Dynamo och ViewBase.

Låter det intressant? Välkommen med din ansökan och CV! Intervjuer sker löpande. Senast 2019-12-31 vill vi ha din ansökan till jobb@two.se.

Vill du veta mer, kontakta…

Christofer Järlesjö
070-238 78 29
christofer.jarlesjo@two