fagerberg logotyp

Jeeves-partnerskap med gemensamt fokus på affärer

Genom sitt Jeeves-partnerskap med Two har Fagerberg fått en pålitlig leverans där samarbetet successivt har fördjupats. Vi har ett gemensamt fokus på utveckling av Jeeves ERP för att effektivisera Fagerbergs verksamhet.

Affärsområde

Jeeves ERP

Projekt

Samarbete och partnerskap

Länk till webbplats

Fokus för Fagerberg har varit att få ut full kapacitet av grundfunktionerna i affärssystemet Jeeves ERP och utveckla affären till att bli mer effektiv och lönsam. Med det i sikte är ett bra Jeeves-partnerskap en viktig faktor.

– För oss har det varit viktigt med en partner som hjälper oss att utvecklas och hitta hållbara lösningar. Vi saknade ett sådant bollplank tidigare, då fick vi själva tala om vad vi behövde göra. Nu får vi feedback och rekommendationer på vad som är bäst för oss i vår utveckling. Dessutom har Two en hög tillgänglighet där vi ofta får svar samma dag, säger Linda Lundqvist Nilsson, Quality Assurance & IT Manager, Fagerberg.

– Tillsammans har vi minskat ner på onödiga procedurer, systemet sköter det som måste bli gjort. Men vi får också höra när det inte är värt att satsa framåt med vissa funktioner, utan när det kan vara läge att bromsa. Det kan finnas processer som kan låta enkla, men som kan vara svåra och kosta mycket. Vi uppskattar att den transparensen finns, fortsätter Linda Lundqvist Nilsson.

Jeeves-partnerskap byggt på samarbete

Att samarbetet är ett partnerskap snarare än en rak ”kund-leverantör-relation” underlättar för Two i leveransen.

– Jag ser det som ett starkt partnerskap där vi tillsammans driver punkter framåt gemensamt för att effektivisera och automatisera. På så sätt har vi fått en förståelse för Fagerbergs verksamhet och vi känner att vi har ett förtroende. Det i sin tur leder till en positiv utveckling, säger Jonas Hellström, leveransansvarig på Two.

Jeeves-partnerskap-Two
Foto: Mikael Göthage

Förutom utveckling av Jeeves ERP stöttar Two även Fagerberg med beslutsstöd genom Microsoft Power BI.

– Two gjorde en demo av Power BI för bl.a. Jeeves och vi fastnade för det direkt. Mycket på grund av att det var så enkelt att väva in i olika databaser, Jeeves, CRM och vad vi kan behöva för tillfälliga analyser. Dessutom har Two hjälpt oss med datalager och med att komma igång med rapporter, säger Linda Lundqvist Nilsson.

– Det är visuellt tydligt, verkligen bara ”drag and drop”. Bara man har ordning på hur saker och ting hänger ihop, blir det tydligt var det finns flaskhalsar i våra processer.

Ledande leverantör av modern teknik

Fagerberg har försett svensk industri med den senaste tekniken för avancerad kontroll, styrning och mätning av flöden sedan 1897. Idag erbjuder de Nordens största samlade sortiment av ventiler och instrument samt manöverdon, tryckavsäkring och explosionsskydd till kärnkrafts-, kemi-, petrokemi- och läkemedelsindustrin.

Jonas-Hellström-Two

Vill du höra mer om vårt samarbete?

Jonas Hellström

jonas.hellstrom@two.se

072-084 26 70