4 juni, 2019

Jeeves-konsulter som levererar

Sammanlagt har vi flera decenniers erfarenhet av Jeeves. Och vi hjälper dig med allt från utveckling och förädling till support och uppgraderingar. Med Twos Jeeves-konsulter får du hela vårt koncept för förvaltning

Vi på Two jobbar i nära relation med våra kunder. Med oss som din Jeeves-konsult får du ett samarbete som innefattar kompetens, flexibilitet och långsiktighet. Vi ser till att din verksamhet flyter på, samt förvaltar och förädlar Jeeves ERP till ett komplett stöd i det dagliga arbetet.

Vi vill lära känna dig! Som kund, men också som partner. Vi ser det som en partnerrelation, snarare än kund-leverantörsförhållande. I vår relation tycker vi att ömsesidigt engagemang är viktigt. På så sätt kan vi arbeta framåt för att ni ska ha det bästa affärssystemet för just er organisation. Vi jobbar efter vår värdegrund, som vi är stolta över. Den beskriver oss och sätter riktningen för hur vi vill fortsätta jobba.

Two Värdegrund

Jeeves ERP + Power BI

En annan anledning att välja Two som Jeeves-konsulter är att vi är specialister på att integrera Jeeves med Microsoft Power BI. På så sätt får ni ett komplett systemstöd för att styra, följa och analysera hela er verksamhet. Rätt beslutsstöd ger dig möjlighet att ta snabba och korrekta beslut och få rätt information till rätt person vid rätt tidpunkt. Med Microsoft Power BI får du en modern, mobil och flexibel plattform där användarna själva kan jobba fram rapporter och analyser. Dessutom är Power BI enkelt att komma igång med utan en stor investering. Sedan kan ni bygga ut lösningen allt eftersom behovet förändras. Våra konsulter kan ge er tips och råd och med Power BI som plattform integrerat med Jeeves ERP.

Two Jeeves-konsulter

Trygg konsult inom Jeeves ERP

Vi är vana att hjälpa våra kunder att effektivisera verksamheten och affärsprocesserna kopplade till Jeeves ERP, bland annat genom automation och integration. I oss får du en trygg partner som gärna tar ett helhetsåtagande för din Jeeves-miljö. Läs mer här om vad vår kund Thomas Concrete Group tycker om samarbetet.

Vår kollega Tobias Anse, berättar mer om hur vi på Two jobbar med konsulting inom Jeeves ERP:

– Vi strävar ju alltid efter att lära känna kunden för att kunna göra ett bra jobb, och leverera ett riktigt värde för kunden. Jag brukar stämma av med kunden om de vill ha mig på plats någon dag emellanåt för att gå igenom det som pågår och är på gång. Men annars gör vi det mesta på distans, ibland är det mer tidseffektivt. Upplägget bestämmer vi alltid i dialog med kunden, fortsätter Tobias. Relationen och det långsiktiga samarbetet gör att man kommer kunden nära. Det är alltid en kul utmaning att fundera ut vad nästa steg bör vara för att ge kunden ett så effektivt Jeeves ERP som möjligt.