10 juni, 2019

Vi behöver fler Jeeves-konsulter i Göteborg

Vi behöver nu bli fler Jeeves-konsulter i Göteborg. Two fortsätter få nya spännande uppdrag från våra kunder och behöver därför stärka vårt Jeeves-team ytterligare. Vi söker dig med tidigare erfarenhet av Jeeves, som brinner för att bygga goda relationer till våra kunder och att hjälpa dem att bli framgångsrika. 
Jeeves-konsulter i Göteborg
Two söker dig som har några års erfarenhet av Jeeves ERP och som brinner för att utveckla ett riktigt bra affärssystemstöd för våra kunder. Som Jeeves-konsult på Two gillar du att bli utmanad för att lösa problem och kunna effektivisera affärsprocesser. Du är också driven och proaktiv i din rådgivning.

På Two har vi en prestigelös arbetsmiljö – det innebär att du kommer att få stötta mindre erfarna kollegor men ger dig också möjlighet att att få god hjälp från våra andra erfarna kollegor.

Som en Two:are kommer du att jobba på kontoret i Göteborg, men även ute hos kund. Därför är det viktigt att du kan samarbeta och skapa förtroendefulla relationer. Gemensamt för våra medarbetare är de har stor frihet i projekten i ett nära samarbete med övriga kollegor.

Vi tror att du…

…har jobbat som konsult tidigare eller har erfarenhet från kundsidan. Vi söker Jeeves-konsulter i Göteborg med olika typer av branschspecifik kompetens, inom bland annat handel och distribution, finans och tillverkning. Meriterande om du har erfarenhet av T-SQL, JML eller Power BI.

Att jobba på Two

På Two värderar vi långsiktiga relationer med våra kunder, vilket genomsyrar vårt dagliga arbete.

Som Jeeves-konsult på Two får du en rolig och inspirerande arbetsmiljö med smarta och kreativa kollegor, utmanande uppdrag och stora möjligheter att påverka din framtid. Vi har ett generöst friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring och en hel del andra personalförmåner. Det ska kännas tryggt att jobba på Two.

Vi värnar om vår höga kompetens då vi har som målsättning att vara den bästa leverantören av Jeevesrelaterade tjänster. Vi får gång på gång höga betyg på alla områden i vår medarbetarenkät vilket också understryks då våra medarbetare väljer att stanna hos oss år efter år.

Våra kickoffer är ett uppskattat inslag. Vi har genom åren bl a rest till Kroatien, Berlin, Madrid och Prag och nu senast till Amsterdam tillsammans med våra systerbolag i vår koncern Combined Excellence.

Din roll som Jeeves-konsult på Two

Tillsammans är vi starka

Two ingår i Combined Excellence AB – en koncern som fokuserar på förvärv av – och skapandet av samarbetssynergier för spjutspetsbolag med verksamhet inom digitalisering. I koncernen ingår också Ninetech, Netgain, CloudPro, SiteDirect, Elvenite, Motification, InTechrity, Smartsourcing, Smiling Workplaces, Dynamo och ViewBase.

Låter det intressant? Välkommen med din ansökan och CV senast 2019-09-30 till jobb@two.se.