25 september, 2018

Vi söker SQL-utvecklare för Jeeves ERP

Full fart framåt – vi behöver stärka upp med fler kreativa och vassa talanger! Älskar du utmaningar och ger dig inte förrän uppgiften är löst? Vi söker nu fler SQL-utvecklare till vårt affärsområde Jeeves ERP som fortsätter att utvecklas.

Utveckling i Jeevesplattformen bygger främst på utveckling i SQL Server samt utveckling i JML (Jeeves Macro Language). Som konsult på Two jobbar du med uppdrag där utmaningarna kan vara av både teknisk och affärsmässig karaktär varför du också kan komma att jobba med arkitektur och ta fram lösningar åt våra kunder.

Som en Two:are kommer du att jobba på något av våra kontor i Göteborg eller Karlstad men även ute hos kund. Därför är det viktigt att du kan samarbeta och skapa förtroendefulla relationer. Gemensamt för våra medarbetare är de har stor frihet i projekten i ett nära samarbete med våra övriga kollegor.

Vi tror att du

Har en akademisk utbildning, eller motsvarande inom relevant område och är bekväm med programmering i SQL Server. Meriterande om du jobbat med Jeeves eller beslutsstöd med t.ex. Microsoft Power BI.

Att jobba på Two

På Two värderar vi långsiktiga relationer med våra kunder vilket genomsyrar vårt dagliga arbete. Som ett resultat av detta kunde 100 % av våra Jeeveskunder i den senaste kundundersökningen rekommendera Two som leverantör!

Hos oss får du en rolig och inspirerande arbetsmiljö med smarta och kreativa kollegor, utmanande uppdrag och stora möjligheter att påverka din framtid. Vi har ett generöst friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring och en hel del andra personalförmåner. Det ska kännas tryggt att jobba på Two.

Vi värnar om vår höga kompetens då vi har som målsättning att vara den bästa leverantören av Jeevesrelaterade tjänster. Vi får gång på gång höga betyg på alla områden i vår medarbetarenkät vilket också understryks då våra medarbetare väljer att stanna hos oss år efter år.

Våra kickoffer är ett uppskattat inslag. Vi har genom åren bl a rest till Kroatien, Berlin, Madrid och Prag och nu senast i våras till Amsterdam tillsammans med våra systerbolag i vår koncern Combined Excellence.

Din roll på Two

 

Two ingår i Combined Excellence AB – en koncern som fokuserar på förvärv av – och skapandet av samarbetssynergier för spjutspetsbolag med verksamhet inom digitalisering. I koncernen ingår också Ninetech, Netgain, CloudPro, SiteDirect, Elvenite, Motification, InTechrity, Smartsourcing och ViewBase.

Skicka in din ansökan och CV senast 2018-11-15 till jobb@two.se.