9 januari, 2018

Vi söker fler Jeeveskonsulter till vårt Göteborgskontor

Efter en intensiv höst med flera spännande uppdrag och nya kunder ser vi behovet av att växa ytterligare med fler spelare till vårt Jeeveslag. Vi söker hungriga affärssystemskonsulter som brinner för att hjälpa våra kunder att nå nya höjder och som uppskattar att arbeta med likasinnade kollegor i en växande organisation.

Vi tror att du har tidigare erfarenhet av Jeeves ERP och är en problemlösare som ser möjligheterna i dina utmaningar. För oss är det viktigt att du trivs med vara en sparringpartner till våra kunder då vi tror på att bygga långsiktiga relationer dem. Och våra kunder trivs med oss – i höstens kundundersökning svarade 100 % av våra kunder att de kunde rekommendera Two som leverantör!

Vi skriver här ingen mer detaljerad specifikation på hur du bör vara – utan vill använda dig på den position du är bäst i vårt lag. På Two ges du möjlighet att utvecklas tillsammans med våra kunder och kollegor.

Vi söker i första hand nya kollegor till vårt kontor i Göteborg men möjlighet finns också att arbeta på vårt Karlstadskontor.

Two ingår i Combined Excellence AB, en koncern bestående av spjutspetsbolag med verksamhet inom digitalisering, som innebär stora möjligheter till samarbetssynergier. I koncernen ingår också Ninetech, Netgain, CloudPro, SiteDirect, Smartsourcing och ViewBase.

Hos oss får du en rolig och inspirerande arbetsmiljö med smarta och kreativa kollegor, utmanande uppdrag och stora möjligheter att påverka din framtid. Det är också därför våra kollegor väljer att stanna kvar år efter år hos oss!

Skicka in din ansökan och CV till info@two.se.

Sista ansökningsdag 2018-02-15