17 april, 2018

Vi söker Jeeveskonsulter till Karlstad och Göteborg

Vi fortsätter att se en växande affär för våra konsulttjänster kring Jeeves ERP. Därför söker vi fler Jeeveskonsulter till våra kontor i Göteborg och Karlstad eller eventuellt med möjlighet till placering i Stockholm.  

För den här tjänsten behöver du ha tidigare erfarenhet av Jeeves ERP. Du är en problemlösare som ser möjligheterna i dina utmaningar. För oss är det viktigt att du gillar att vara en sparringpartner till våra kunder då vi tror på att bygga långsiktiga relationer. Vi söker både applikations- och utvecklarkompetens.

Varför Two?
På Two värderar vi långsiktiga relationer med våra kunder. Vi är flexibla mot våra kunder, men också stolta i vår expertroll som våra kunder förväntar sig. Det innebär att vi är rådgivare till våra kunder och ofta har dialoger med kunden för att hitta rätt väg framåt. Som ett resultat av detta kunde 100 % av våra kunder i den senaste kundundersökningen rekommendera Two som leverantör!

Vi värnar om vår höga kompetens då vi har som målsättning att vara den bästa leverantören av Jeevesrelaterade tjänster. Vi får gång på gång höga betyg på alla områden i vår medarbetarenkät vilket också blir tydligt då våra medarbetare väljer att stanna hos oss år efter år.

Din roll på Two

  • När du växer – växer Two! Vi tror på din förmåga och vilja att växa och ständigt utvecklas både som individ och i vårt lag.
  • I vår organisation är det en självklarhet att du kan vara med och påverka din vardag och vår framtid.
  • Du delar med dig av dina kunskaper och utvecklas av dina kollegor. För oss är prestigelösheten en av våra framgångsfaktorer.
  • Vi vill att du bidrar till utveckling av våra tilläggstjänster och gärna kommer med egna initiativ
  • Du har också möjlighet att samarbeta i spännande projekt med något av våra systerbolag

Two ingår i Combined Excellence AB, en koncern bestående av spjutspetsbolag med verksamhet inom digitalisering, som innebär stora möjligheter till samarbetssynergier. I koncernen ingår också Ninetech, Netgain, CloudPro, SiteDirect, Smartsourcing, Elvenite, inTechrity och ViewBase.

Rekrytering sker löpande så skicka in din ansökan och CV till info@two.se.

Bättre Twogether