22 februari, 2018

Minnesvärd ”bandylördag” med nöjda kunder

Tillsammans är bättre! Det visade sig också tydligt när Two, Ninetech och CloudPro hade en heldag i bandyns tecken ihop med sina kunder och IF Boltic.

Det var ett stort gäng som hängde med under systerföretagens ”bandylördag”. Ett kundevenemang där gemenskap, god mat och bandy var i fokus. Och det blev helt klart en minnesvärd dag – något som också flera kunder och representanter för Boltic vittnade om.

– ”Det är en del av vår regionala strategi, att stötta mindre föreningar i området. Att vi dessutom samtidigt kan ha roligt ihop med våra kunder och samarbetspartners känns utvecklande för alla parter. Vi fick också väldigt positiv respons från Boltic vilket känns roligt,” säger Jonas Aronsson, Key Account Manager, Ninetech.

Bandylördagen inleddes med att deltagarna själva fick snöra på sig skridskorna och glida ut på Tingvalla Isstadion. På isen fanns både tidigare SM-guldmedaljörer och glada amatörer.

– ”Alltid kul att få umgås under avslappnade former, det blir ett väldigt bra forum att knyta kontakter,” säger CloudPros Per Johansson som själv snörade på sig skridskorna.

Sedan var det dags att fylla på energidepåerna på Kungsgatan 12 – då anslöt också ytterligare ett gäng deltagare som fick njuta av riktigt god mat i Glada Ankans gamla lokaler där Ninetech numer huserar. Därefter återvände hela gänget tillbaka till Tingvalla isstadion för att se på Boltics match mot Kungälv. Bandylördagen tog inte slut bara för att slutsignalen på Tingvalla ljöd, bussen gick tillbaka Kungsgatan och den här gången upp till våning 4 där Two och CloudPro delar lokaler.

– ”När vi finns på samma ställe i nya och fräscha lokaler känns det roligt att vi kan arrangera en sån här dag tillsammans. Det är ett av många bevis på att vi är bättre när vi jobbar tillsammans inom koncernen,” säger Christofer Järlesjö, VD för Two.

Two, Ninetech och CloudPro är en del av Combined Excellence.