11 september, 2017

Välkommen Robert – Beslutsstödspraktikant!

Vi välkomnar Robert Angi-Lázár som praktikant till vårt Göteborgskontor under läsåret 2017-18. Robert kommer att ha ett fokus under sin praktik på beslutsstöd med Microsoft Power BI och att ta fram datalager.

Till vardags läser Robert på Högskolan i Skövde och gör sitt sista år på Systemvetenskapliga programmet med inriktning mot Beslutsstöd.

Hur kom du i kontakt med Two Robert?

– Jag hade åkt förbi det gamla kontoret flera gånger och då jag upptäckte att man sysslade med Beslutsstöd så blev jag direkt intresserad av att veta mer och tog kontakt.

Vad ser du fram emot mest under det kommande året på Two?

– Det ska bli spännande att få praktisera det vi lärt oss i teorin i praktiken, förstå hur kunderna resonerar och vilka utmaningar de står inför kring sitt beslutsstöd. Självklart vill jag också se på vilket sätt beslutsstödet verkligen kan göra nytta för kunderna. Sedan tycker jag också det ska bli spännande att lära mig mer om affärssystem och den tighta kopplingen till BI-lösningen. Att få lära mig mer om Microsoft Power BI är en annan sak jag ser fram emot. Oj, det blev visst mycket att se fram emot… (Red. Härligt Robert!)

Vad gör du när du inte pluggar eller praktiserar på Two?

– Ja du, det blir nog en hel del av samma saker även på fritiden. Jag är allmänt IT-intresserad och sitter mycket med SQL, data warehouse och olika BI-verktyg som QlikView och Power BI.

Vi önskar Robert stort lycka till på Two och hoppas alla förväntningar infrias!