15 november, 2017

Välkommen vår nya praktikant – Henrik Borg!

Vi välkomnar Henrik Borg som kommer att göra sin praktik hos oss på Two resterande del av året. Henrik läser sista året på IT Design med inriktning på Affärssystem och Ekonomi i Karlstad.

– Hur kom det sig att du vände dig till Two för din praktik Henrik?
Jag blev rekommenderad att kontakta Two av en som jag känner sen tidigare inom branschen. De är en väl ansedd aktör och jag såg fram emot en eventuell praktik hos dem. Därefter har det gått av bara farten och de har tagit emot mig med öppna armar. Jag är väldigt glad över att jag fick denna praktik då de har väldigt mycket erfarenhet inom företaget som jag gärna vill ta del av.

– Vad hoppas du få ut av din praktik på Two?
Som tidigare nämnt finns det en hel del erfarenhet och ”know-how” inom Two som jag framförallt vill få ta del av och se hur de hanterar sina dagliga situationer. Det är svårt att som student få reda på hur ens egna framtida arbetsuppgifter kommer att kunna se ut och förstå hur det faktiskt fungerar i verkliga organisationer bara genom att läsa kurslitteraturen. Genom denna praktik hoppas jag att få uppleva och se tydligare vad som kan vänta en student som mig i framtiden.

– Du är ju inte ny i arbetslivet, hur ser du själv på din utveckling närmsta åren?
Jag har verkligen fattat tycke för IT industrin och tycker att det är otroligt fascinerande hur IT och digitalisering kan påverka hela organisationer och vad som idag faktiskt är möjligt att göra med hjälp av datorer. Jag vill kunna vara med och vara en del av denna utveckling mot framtidens affärer och hoppas att jag själv ska kunna öka mina kompetenser och erfarenheter inom denna bransch.

Varmt Välkommen Henrik!