22 december, 2017

God Jul & Gott Nytt År önskar vi alla på Two!

Tack alla kunder och partners för ett fantastiskt år! Vi kan nu summera ett minst sagt spännande år där vi som en av höjdpunkterna startade upp Two i våras.

Efter att i dryga 10 år varit en del av verksamheten på Ninetech valde vi att 1 maj i år starta upp Two där vi nu jobbar vidare med våra erbjudanden för affärssystem och beslutsstöd. Vi fick ett bra gehör av både kollegor, kunder och partners som alla förstått att vi på detta sätt ges bättre möjligheter att utveckla vår verksamhet och förtydliga våra erbjudanden.

Vi har under året också fått nya systerbolag inom vår koncern Combined Excellence i ViewBase och Smartsourcing vilket är jättekul! Vi ser stor potential i samarbeten med dessa företag på samma sätt som vi sedan tidigare samarbetar med Ninetech, CloudPro, Netgain och Sitedirect.

Vår verksamhet har växt under året med flera nya duktiga kollegor. Det har verkligen inspirerat oss andra och vi ser fram emot att växa ytterligare under 2018!

Extra roligt har det varit med många nya kunder inom alla våra områden – Jeeves ERP, Microsoft Dynamics 365 F&O och Beslutsstöd. Vi fått lära känna både nya människor och nya verksamheter – vilket vi verkligen brinner för på Two!

Vi går nu in i ett nytt år där vi har många spännande uppdrag och utmaningar att hjälpa våra kunder med och ser fram emot fortsatt fina samarbeten med våra kunder och övriga partners.

God Jul & Gott Nytt År!

/ Christofer Järlesjö, VD på Two