Charkmästaren väljer Power BI

Ingemar Johansson i Sverige är en av Twos Jeeveskunder som nu använder Microsoft Power BI som beslutsstöd. Med små investeringar har man nu fått ett beslutsstöd där man snabbt kan analysera sin verksamhet och därigenom lättare styra företaget.

Niklas Eriksson power bi på Ingemar johansson

Så här säger Niklas Eriksson, Logistik- och IT-chef på Ingemar Johansson. – “Nu har vi möjligheten få en snabb analys som är lätt att förstå i datorn, mobilen eller plattan. Det är väldigt enkelt att använda och man känner ju igen sig i den bekanta Microsoftmiljön.”

Det är precis dessa effekter vi ser hos alla våra kunder som vi hjälpt igång med Microsoft Power BI. Med små medel kan våra kunder komma upp på banan för att sedan skala upp lösningen utan stora investeringar. Two är också Ingemar Johanssons Jeeves ERP-partner och vi har under många år tillsammans förädlat och effektiviserat affärssystemet.

Niklas fortsätter: -“Vi har tidigare haft en mindre flexibel BI-lösning som också kostat mer att utveckla. Nu kan några av oss fila till egna rapporter och dashboards vilket gör att vi snabbare kan göra våra analyser. En annan förändring det inneburit med Power BI är att vi nu oftare jämför äpplen med äpplen. Excel har funkat bra att göra analyser i många gånger. Men risken finns att olika personer mäter och beräknar nyckeltal på olika sätt.”

Ingemar Johansson är en av Sveriges största producenter av charkvaror som bland annat kan stoltsera med flera guld i Chark SM!

Är du intresserad av att veta mer om era möjligheter med Microsoft Power BI – klicka här!