Sales Professional

I Dynamics 365 Sales Professional hanterar du dina kundrelationer – från första kontakten till avslutad affär. Med bra insikt i dina affärsmöjligheter kan du agera aktivt och öka din försäljning.

Sales_Professional_CRM

 

I Sales Professional får du ett smart CRM med kontroll över din säljpipe i realtid via dina dashboards och rapporter. Med full inblick i leads, affärsmöjligheter och konton kan alla i din organisation snabbt få tillgång till relevant information och agera på den – oavsett om de sitter framför datorn eller med sin mobil.

Full kontroll på dina aktiviteter

Nu behöver du inte längre missa en planerad aktivitet med en blivande kund. Du kan enkelt se alla händelser och aktiviteter som för kunden oavsett om du själv har pratat med dem eller om din kollega har gjort det. Du sparar tid och kan agera professionellt mot din kund.

Med de rapporter och dashboards som finns i Sales Professional kan du se allt från öppna affärsmöjligheter till avslutad affär – steg för steg. Du kan också exempelvis se inflödet av leads och hur de bearbetas. Detta och mycket mer kan du följa upp för hela din organisation eller på individnivå. Vill du sedan få en med djupgående analys kan du integrera med Power BI.

Sales Professional Integrerat med Microsoft 365

Med Sales Professional kan du ha en sömlös integration med Microsoft 365. Du kan nu via dina epostmeddelanden skapa leads, affärsmöjligheter, konton och kontakter. Då du säkert redan använder Outlook stora delar av dagen, kan du utan att byta applikation arbeta med dina säljcase. Sales Professional är ett molnbaserat CRM-system, med digital intelligens. I Outlook spåras inkomna epostmeddelanden och blir automatiskt historik i CRM:en. På så sätt blir ni inte så personberoende utan får enkelt ordning och reda på kundkommunikationen. Du kan också integrera med till exempel Teams. Detta är bara ett par exempel på hur du kan integrera med Microsoft 365. Och självklart kan du också integrera Sales Professional med Business Central. Du får då en helhetslösning med full kontroll på hela kundresan, från första kontakt till avslutad och fakturerad affär.

Visst verkar det bra? Micke berättar gärna mer!

Maila Micke

Micke-Sjöqvist-Two

Mikael Sjöqvist • 070-757 51 45mikael.sjoqvist@two.se