18 juni, 2021

Support i sommartider

Vi gillar det vi gör, men till sommaren hör ju ändå semester. Med en periodvis lite mindre styrka kör vi ändå full support i sommar – för alla våra supportkunder – under hela sommaren.

Two support sommar

“Vi försöker alltid anpassa oss efter de behov våra kunder har och håller igång supporten under semesterperioden. Självklart är det viktigt att våra supportkunder kan känna sig trygga med att deras verksamhet kan rulla på som vanligt och att de får hjälp vid eventuella störningar. Komplexiteten i affärssystem gör att vi inte tar in vikarier, men vi har en bred kompetens vilket gör att vi kan vikariera för varandra.” säger Camilla Helgstedt, supportansvarig på Two.

Vi på Two har supporttjänster för Jeeves ERP och Power BI – och vi erbjuder snabb och effektiv hjälp om någon incident uppstår. Det kan ju vara extra viktigt just under sommaren, då ordinarie personal inte alltid finns på plats hos våra kunder.

Läs gärna mer om våra supporttjänster. Ha en skön sommar önskar vi på Two!

Two – en del av CombinedX

Two är en del av CombinedX tillsammans med systerföretagen NinetechNetgainCloudProSiteDirect, ViewBase, Elvenite och Smartsmiling.