26 maj, 2021

Jobba mobilt med Jeeves ERP

Användandet av mobila enheter ökar, både för privata ärenden men även i arbetssituationer. Och det gäller väl för oss alla, visst lever även du mer och mer med mobilen och molnet? Varje dag kommer nya innovationer inom mobila arbetssätt. Här är det förstås viktigt att även affärssystemet hänger med i utvecklingen, något som Jeeves Mobilklient möjliggör.

Jobba-mobilt-med-Jeeves

Med Jeeves Mobilitet kan du jobba mobilt med Jeeves ERP och dra nytta av det mobila arbetssättet i form av ökad flexibilitet och tillgänglighet. Du kan direkt i appen både bygga, testa och driftsätta funktioner och processer snabbt och effektivt. Det nya arbetssättet gör att du kan skapa processer som i realtid är kopplade till ditt Jeeves ERP och integrerar sömlöst. Här har du alltså möjlighet att snabbt få till processer utifrån dina behov och utan inblandning av tredjepartsleverantörer. De processer du bygger i appen är enkla att publicera, uppgradera och anpassa.

Installation av Jeeves mobilklient

Du installerar enkelt Jeeves mobilklient som en helt vanlig app på din mobil eller surfplatta. Därmed kan de processer du bygger i appen interagera med övriga appar och befintliga funktioner som finns i din mobil. Till exempel kan du använda kameran för att skanna streckkoder, eller öppna en kartapp för att hitta vägbeskrivning för transport av dina kunders leveranser. I mobilklienten kan du skapa tillämpningar för dina processer med samtliga transaktionstyper, data och flöden som finns i Jeeves ERP. För att hjälpa dig på traven så att du snabbt kan komma igång finns det flera färdiga funktioner i appen, inom:

Oavsett om det sker uppdateringar i någon funktion av en utvecklare eller en mobilanvändare så är de omedelbart tillgängliga i mobilklienten. Om du har anpassningar i ditt Jeeves ERP så kan även de ligga till grund för de processer du bygger i appen.

Innovation och lönsamhet

Jeeves mobilklient ger dig innovation och lönsamhet på samma gång. Du har möjlighet att snabbt och kostnadseffektivt utveckla kraftfulla processer till din verksamhet. Det är också ett sätt att göra ditt affärssystem redo för en allt mer mobilanpassad värld.

Med hög tillgänglighet och verksamhetsanpassade processer får dina medarbetare ett mer effektivt och modernt sätt att jobba. Och med de inbyggda funktioner som finns i mobilen blir Jeeves Mobilklient ännu mer kraftfull. Du kan till exempel dra nytta av GPS, Touch ID, Kalender, Kontakter, E-post, SMS och mycket mer.

Med Jeeves senaste version 6 är fokus på mobiliteten allt tydligare, och fler och fler användare vill utforska de mobila möjligheterna. Vi på Two har självklart satt oss in i detaljerna kring mobilklienten. Och vi vill gärna höra vad du skulle vilja utveckla för just er verksamhet – hör av dig!

Vill du veta mer om Jeeves Mobilklient, kontakta…

Jonas Hellström
072-084 26 70
jonas.hellstrom@two.se