Jobba mobilt med Jeeves ERP

Användandet av mobila enheter ökar, både för privata ärenden men även i arbetssituationer. Och det gäller väl för oss alla, visst lever även du mer och mer med mobilen och molnet? Varje dag kommer nya innovationer inom mobila arbetssätt. Här är det förstås viktigt att även affärssystemet hänger med i utvecklingen, något som Jeeves Mobilklient möjliggör.

Jobba mobilt med Jeeves

Installation av Jeeves mobilklient

Oavsett om det sker uppdateringar i någon funktion av en utvecklare eller en mobilanvändare så är de omedelbart tillgängliga i mobilklienten. Om du har anpassningar i ditt Jeeves ERP så kan även de ligga till grund för de processer du bygger i appen.

Innovation och lönsamhet

Jeeves mobilklient ger dig innovation och lönsamhet på samma gång. Du har möjlighet att snabbt och kostnadseffektivt utveckla kraftfulla processer till din verksamhet. Det är också ett sätt att göra ditt affärssystem redo för en allt mer mobilanpassad värld.

Med hög tillgänglighet och verksamhetsanpassade processer får dina medarbetare ett mer effektivt och modernt sätt att jobba. Och med de inbyggda funktioner som finns i mobilen blir Jeeves Mobilklient ännu mer kraftfull. Du kan till exempel dra nytta av GPS, Touch ID, Kalender, Kontakter, E-post, SMS och mycket mer.

Med Jeeves senaste version 6 är fokus på mobiliteten allt tydligare, och fler och fler användare vill utforska de mobila möjligheterna. Vi på Two har självklart satt oss in i detaljerna kring mobilklienten. Och vi vill gärna höra vad du skulle vilja utveckla för just er verksamhet – hör av dig!

Jonas Hellström

Vill du veta mer om Jeeves Mobilklient? Hör av dig till Jonas!

Jonas Hellström