12 mars, 2020

Jeeves eAttest

I Jeeves ERP version 6 har det hänt en del, särskilt när det kommer till Jeeves eAttest. Du som redan kör Jeeves eAttest får en rad förbättringar i funktionaliteten. 

Jeeves-eAttest-leverantörsfakturor

Vår kollega Mika Genheden berättar mer.
– Det har gjorts en hel del riktigt bra ändringar och justeringar för de som sitter på ekonomiavdelningen. Bland de mest intressanta nyheterna inom ekonomi och redovisning skulle jag vilja lyfta fram:

Samt en del andra småändringar som snabbar upp det dagliga ekonomiarbetet.

De nyheter som är på gång i nästa version är bland annat att

Målet är att lansering av den nya, uppdaterade versionen av Jeeves eAttest ska ske under 2020.

Ny mobilapp för Jeeves eAttest

För dig som ska välja EFH-lösning för Jeeves så är Jeeves eAttest en helintegrerad lösning med vilken ni får den mest sömlösa hanteringen av era leverantörsfakturor.

I oktober 2019 släppte Jeeves sin mobila app för eAttest. Appen finns att ladda hem kostnadsfritt på AppStore eller Google Play Butik. För att kunna köra appen behöver ni ha minst Jeeves version 5 eller 6. Appen är utvecklad för att göra hanteringen av dina leverantörsfakturor mer tillgänglig, oberoende av var du befinner dig. I appen kan du bland annat visa och attestera fakturorna, pausa fakturor vid behov och även spärra utbetalningar. Den har ett användarvänligt och tydligt gränssnitt, med färger som kategoriserar fakturor och snabbknappar för det du vill göra. Du kan även kontera fakturor i appen, eller till exempel skicka fakturan vidare till någon av dina medarbetare för åtgärd. Gränssnittet i appen kan du anpassa och skala ned utifrån vad varje användare ska kunna göra. Du kan alltså begränsa åtkomsten baserat på behörigheten hos användarna. Självklart finns Jeeves eAttest i mobilen på både svenska och engelska.

Vill du veta mer, kontakta…

Jonas Hellström
072-084 26 70
jonas.hellstrom@two.se