27 augusti, 2020

Den senaste releasen av Jeeves

Den senaste releasen av Jeeves version 6 kom tidigare i sommar. Den innehåller en rad nyheter och förbättringar, här kan du läsa mer om några av dem.

Jeeves version 6 release 2

En av nyheterna i den senaste releasen av Jeeves version 6 är uppdateringen av Jeeves EazyStock. EazyStock är en programvara för lageroptimering. Jeeves erbjuder en integration som effektivt hanterar utbyte av relevant data. Nyheterna i integrationen är att SSIS nu används så att större datamängder kan hanteras. Dessutom finns det nu standardformat som underlättar integration med vilken programvara för lageroptimering som helst.

Automatisk fakturamatchning i Jeeves

Syftet är att möjliggöra automatisk matchning av alla fakturor som kan matchas mot en inköpsorder, genom att lägga till ett schemalagt SQL-jobb. Nyheten i den senaste releasen av Jeeves är en s k stored procedure som startar den automatiska matchningen av flera fakturor samtidigt och skapar matchande poster för fakturor med flera leverantörer.

Nyheter i desktopklienten

Den senaste releasen av Jeeves version 6 presenterar också flera intressanta nyheter för desktopklienten:

I Jeeves designklient kan du nu publicera dina egendesignade dashboards till ett enstaka företag, en företagsgrupp eller Alla företag.

Nyfiken på mer info om den senaste releasen av Jeeves version 6? Hör av dig! Vi på Two har lång erfarenhet av Jeeves och hjälper er gärna att hitta den smartaste vägen för att bli absolut bäst på det ni gör. Våra konsulter har lång erfarenhet av att förädla och integrera Jeeves. Tillsammans med vårt systerbolag CloudPro har vi möjlighet att ta hand om hela er förvaltning från drift och support till utveckling och utbildning.

Two är Jeeves-specialister inom handel och distribution samt tillverkning. Vi är vana att hjälpa våra kunder att effektivisera verksamheten och affärsprocesserna kopplade till Jeeves ERP bland annat genom automation och integration. Som exempel har vi hjälpt många kunder med LogTrade-integration, EDI, Pagero, PIM och e-handelsintegration.  Vi strävar alltid efter att bygga anpassade lösningar och att göra våra kunder mer effektiva, konkurrenskraftiga och lönsamma.

 

Vill du veta mer, kontakta…

Jonas Hellström
072-084 26 70
jonas.hellstrom@two.se