15 april, 2019

Two – din konsult inom affärssystem

Vi på Two gillar förvaltning och partnerskap, och relationen med våra kunder. Men egentligen brukar vi inte prata om förvaltning av affärssystem. Vi kallar det hellre förädling. För oss handlar det om att ständigt hjälpa dig som kund att effektivisera din verksamhet. Vi vill alltid vara ditt förstaval av konsult inom affärssystem.

Two-konsult-affärssystem-partner

Vi vet att det långsiktiga partnerskapet ger mervärde eftersom vi då får god kännedom om dina affärsprocesser och kan stötta och hjälpa dig i rätt riktning. När du jobbar mer effektivt och får ut det du önskar av ditt affärssystem är vi nöjda! Det kan handla om större förädlingsprojekt, eller enstaka förvaltningspunkter. Kanske är du nöjd som det är och är ute efter ett supportavtal. Att jobba som konsult inom affärssystem innebär för oss att vi gärna tar ett helhetsåtagande. Och vi tänker att resan som ni gör mot en mer effektiv och lönsam verksamhet gör vi tillsammans med er.

Att välja oss på Two som din konsult inom affärssystem innebär ett partnerskap snarare än kund-leverantör-relation. Vi sätter gärna upp en plan och rutiner för vårt samarbete. Allt för att ge er trygghet och kunna upprätthålla och utveckla vår kännedom om er verksamhet.

Vad är vi riktigt bra på? Om vi frågar våra kunder så är det engagemanget, flexibiliteten och den höga kompetensen. Om du är nyfiken på hur vi jobbar så finns det läsning både här och där.

Att jobba som konsult inom affärssystem på Two

Många av våra konsulter har jobbat i 15-20 år med affärssystem. Den erfarenheten tillsammans med kunskap inom många olika branscher gör oss till en kunnig och trygg partner. Vi vill vara din rådgivare, vilket innebär att vi ibland behöver avråda från vissa önskemål. Det innebär också att vi strävar efter att komma med proaktiva förslag till förbättringar och effektiviseringar. Allt för att göra dig som kund mer lönsam och konkurrenskraftig.

Christian-Two-konsult-inom-affärssystem

Vår kollega Christian Bäckstrand finns på plats hos ett par av våra kunder varje vecka.

–       Att jag sitter på plats hos kunden gör att jag lär känna både personal och verksamhet. På så sätt får vi chans att leverera bättre lösningar och stötta dem med löpande förbättringar i affärssystemet, säger Christian och fortsätter: – Det roliga med mitt jobb är när jag känner att vi verkligen gör nytta för kunden. En vanlig dag på jobbet brukar jag mixa kodning och utveckling med affärsutveckling, att agera lite som arkitekt i kundens affärssystem. Jag fungerar även som en rådgivare för nya smarta lösningar hos kunden, det är kul!

Trivsel på jobbet

Vi på Two vill ju förstås vara det bästa alternativet även för medarbetarna. Medarbetarenkäten visar att vi trivs på jobbet, och det vill vi fortsätta göra.

–       En av fördelarna med att jobba på Two är att jag känner att jag inte bara är en i mängden, utan att jag gör något som märks. Samtidigt har vi en styrka i koncernen Combined Excellence, där vi kan leverera smarta lösningar tillsammans med våra systerbolag, säger Christian.

Hos oss är det också viktigt att alla känner att de har ett utvecklande arbete, och jobbar med något de gillar.

– Jag råkar ständigt på nya utmaningar, och jag lär mig något nytt hela tiden. Dessutom har jag trevliga och kompetenta kollegor, med en hel del humor, avslutar Christian.

Välkommen att läsa mer om oss på Two – din konsult inom affärssystem! Eller prata med Christofer:

Christofer Järlesjö
070-238 78 29
christofer.jarlesjo@two.se