24 oktober, 2019

Jeeves Industry eXperience 2019

Two var på plats på Jeeves Industry eXperience för att hämta inspiration och kunskap för att fortsätta hjälpa våra kunder få ut det bästa av Jeeves ERP. Det stora ämnet på agendan var förstås Jeeves version 6.

JeevesIndustryExperience-Two-i-Sverige

Nyheterna i version 6 handlar bland annat om förbättrad användarupplevelse, ökad effektivitet och tillgång till rätt information. Man tar också ett steg mot ett mer modernt affärssystem, och det är då molnet som gäller. Här är några anledningar till varför ni skall uppgradera till version 6:

Bland nyheterna i version 6 ser vi:

AI och mobilitet

Jonas Andersson från Herbert Nathan pratade om Framtidens Affärssystem. Det man ser i framtiden är ett mer proaktivt affärssystem som föreslår actions, t ex att fylla på lagret, eller att ändra reserutt för de lastbilar som fraktar varor till era kunder. Jeeves har i linje med det här en dashboard där du som användare har genvägar till det du ska göra, t ex idag eller den kommande veckan. AI kommer att bli mer och mer kopplat till affärssystemet genom kringtjänster som samarbetar med ditt ERP. Att integrera Jeeves med andra system och tjänster är något vi på Two sysslar med dagligen, så det blir spännande att se vilka nya integrationer som dyker upp framöver.

Hur ser det då ut när det gäller att jobba mobilt i Jeeves ERP, några nyheter? Ja, det finns numera en Androidklient att ladda ned. Bland nyheterna kan nämnas att du kan skriva ut direkt från mobilen. För att öka användarupplevelsen finns det konfigurationsmöjligheter i mobilklienten, något som förstås gör det mobila arbetet trevligare. Mobilapp för eAttest finns att ladda ned, perfekt för er som hanterar era efakturor i Jeeves.

Jeeves-ERP-ny-mobilapp-eAttest

Tekniska krav Jeeves ERP version 6

Version 6 ställer inga högre tekniska krav på miljön än version 5. Ni kan vid en uppgradering helt enkelt behålla den IT-infrastruktur ni har. Den nya programvaran finns att ladda ner från Jeeves hemsida.

Övrigt

Vi samlade också en hel del inspiration kring digitalisering och innovation, vilket ju också har sin koppling till affärssystemet. Tänk dig att se på affärssystemet och i synnerhet Jeeves ERP som en hub för kopplingar till andra system, mer specialiserade för de behov man har för respektive tillfälle. Ett program/verktyg/app som kopplas till Jeeves kan alltså vara av temporär karaktär, t ex ett system för lageroptimering som man använder i ett år för att sedan plocka bort det. Är du nyfiken på mer information om den nya versionen så hör gärna av dig till någon av oss på Two!