21 maj, 2019

Combined Inspiration Day 2019

Fyllda av inspiration kring digitalisering, innovationer och förändringsarbete sitter vi nu på tåget hem från Stockholm där årets Combined Inspiration Day gick av stapeln igår. En härlig dag som vi delade med kunder, partners och våra systerbolag inom Combined Excellence

När vi reflekterar över gårdagen kan vi konstatera att vi och vår omvärld har mycket intressant framför oss. Både inom en snar framtid och längre fram i horisonten. Hur vi tar till oss och jobbar med innovationer och digital transformation kommer att påverka vår utveckling och överlevnad som bolag. Visste ni t ex att företags livslängd, oavsett bransch, är avsevärt kortare idag än för bara några decennier sedan? Det har mycket att göra med förmågan att anpassa sig och ta till sig det nya. Att se det som möjligheter istället för hot.

Two i Sverige Combined Inspiration Day

Gott om intressanta föreläsare och inspirerande case

Vi fick bland annat höra Sofie Lindbloms tankar kring innovation, mycket inspirerande och tänkvärt. Sofie har tidigare varit innovationschef på Spotify och är numera VD på ideation360. Andra intressanta föreläsningar handlade om bland annat hur Skanska jobbar med motivation och gamification. Samt hur något så traditionellt som att bygga hus kan göras till stor del digitalt, Smålandsvillan fanns på plats och berättade om sin digitala resa. Nu blickar vi framåt, inspirerade och övertygade om att framtiden ligger i innovation och smarta lösningar.