23 november, 2018

Jeeves ERP – affärskritiskt för Thomas Concrete Group

Konsulternas engagemang – en ledstjärna i leveransen av Jeeves ERP till Thomas Concrete Group.

Affärskritisk utveckling av Jeeves ERP med Two & Thomas Concrete Group

Thomas Concrete Group är en internationell aktör med verksamhet i Europa och USA och där Two levererar Jeevestjänster till Sverige, Norge, Polen och Tyskland. Thomas Concrete Group producerar och distribuerar högkvalitativ fabriksbetong och betongelement till både kommersiella och privata kunder.

Two har sedan 2014 jobbat tillsammans med Thomas Concrete Group när det kommer till leveransen av Jeeves.

– Det har varit en spännande kund för vår del, inte minst med tanke på det starka varumärke som Thomas Concrete Group har. Samarbetet har ställt höga krav på vår tillgänglighet och kompetens där vi hela tiden jobbat utifrån målet att förbättra, förenkla och förädla för att på så vis skapa önskade effekter hos kunden. Och inte bara när det kommer till nuläge, utan även med sikte på framtidens utmaningar, säger Christofer Järlesjö, VD för Two.

För Two handlar det om att leverera med kompetens, engagemang med mål att skapa en affärsnytta.

– Vi är väldigt nöjda med vårt samarbete med Two. Vi använder Jeeves som en finansiell plattform samtidigt som det kopplat till flera av våra operativa system. För oss är det viktigt att konsulterna vi samarbetar med inser att Jeeves går rakt in i våra affärsprocesser och att det då effektiviserar våra rutiner. Jeeves är i allra högsta grad affärskritiskt för vår verksamhet. Då krävs det snabba lösningar när problem uppstår och det har fungerat bra, säger Lars Wiking, application manager hos Thomas Concrete Group.

Under våren 2018 genomfördes en stor uppdatering av Jeeves ERP i Sverige, Norge, Polen och Tyskland.

– Där ställde Two upp på ett bra sätt och levererade utifrån de ramar gällande kostnad och kvalitet som vi hade satt upp tillsammans, säger Lars Wiking.

– Det handlade om att uppgradera fyra stora miljöer som krävde mycket av våra konsulter samtidigt som det var inspirerande och utmanande att jobba under en rejäl tidspress. Då blir belöningen stor när kunden får önskat resultat av insatserna, säger Jonas Hellström, leveransansvarig hos Two.

Vill du veta mer, kontakta…

Jonas-Hellström-Two

Jonas Hellström
072-084 26 70
jonas.hellstrom@two.se