1 december, 2017

Vi söker utvecklare för Jeeves ERP och beslutsstöd

Vi har full vind i seglen och behöver stärka upp med nya kreativa och vassa talanger! Älskar du utmaningar och ger dig inte förrän uppgiften är löst?

Two

Vi behöver fler magiska utvecklare inom våra områden Jeeves ERP och beslutsstöd som kan se till att de koncept vi presenterar för kund förverkligas. Ofta handlar det om både tekniskt-, design- och affärsmässigt utmanande projekt, där vi alltid utgår från användarnas behov och beteende.

Som en Two:are kommer du att jobba på något av våra kontor i Göteborg eller Karlstad men även ute hos kund. Därför är det viktigt att du kan samarbeta och skapa förtroendefulla relationer. Gemensamt för våra medarbetare är de har stor frihet i projekten i ett nära samarbete med våra övriga kollegor.

Two ingår i Combined Excellence AB – en koncern som fokuserar på förvärv av – och skapandet av samarbetssynergier för spjutspetsbolag med verksamhet inom digitalisering. I koncernen ingår också Ninetech, Netgain, CloudPro, SiteDirect, Smartsourcing och ViewBase.

Vi tror att du:
Har en akademisk utbildning, eller motsvarande inom relevant område och är bekväm med programmering i SQL Server. Meriterande om du jobbat med Jeeves ERP, Microsoft Power BI, JML (Jeeves Macro Language), Pascal, X++.

Hos oss får du en rolig och inspirerande arbetsmiljö med smarta och kreativa kollegor, utmanande uppdrag och stora möjligheter att påverka din framtid. Det ska kännas tryggt att jobba på Two.

Skicka in din ansökan och CV till info@two.se.

Sista ansökningsdag 2017-12-31