27 april, 2017

Ninetech Enterprise Consultants blir Two

För att ytterligare bygga inför framtiden bildar Combined Excellence nu ett nytt bolag, Two i Sverige AB, med spets inom Microsoft Dynamics 365 for Operations (AX), Jeeves ERP och Microsoft Power BI. Tidigare affärsområde Ninetech Enterprise Consultants blir därmed eget varumärke Two.

Two skapas genom ombildning av tidigare affärsområde inom Ninetech, Enterprise Consultants, med expertis inom Microsoft Dynamics 365 och Jeeves ERP, till eget bolag och varumärke. Där kommer även ny och än tydligare satsning ske på framtidens affärslösningar med Microsoft Dynamics 365 for Operations som plattform. Det nya bolaget Two blir ett systerbolag till Ninetech på samma sätt som tidigare avknoppning CloudPro AB samt systerbolagen Netgain AB och SiteDirect AB.

Vi ser möjligheter till en högre tillväxttakt med denna strategi. Vi ser också att tidigare ombildning av affärsområde till egna bolag ger en tydligare positionering av sitt erbjudande mot marknaden. Självklart behåller vi samarbetet med övriga koncernbolag. Det är en av flera stora synergier vi har inom koncernen.”,  säger Niklas Hellberg, Styrelseordförande Combined Excellence AB.

Jag ser att satsningen på Two kommer att ge oss en ännu bättre möjlighet att bättre kunna serva våra kunder inom våra expertområden nu och i framtiden. Vi kommer att göra mer fokuserade satsningar och på det sättet bli än mer unika i våra leveranser till kunderna. Vi befinner oss dessutom i en stark tillväxtfas där vi räknar med att expandera en hel del under det kommande året”., säger Christofer Järlesjö VD Two i Sverige AB.

Combined Excellence är i en offensiv tillväxtfas och på en omfattande förändringsresa. Koncernen går från ett läge med två varumärken – Netgain AB och Ninetech AB – till en konstellation av ett flertal specialiserade bolag inom digitalisering, med en prognostiserad omsättning på över 250 miljoner kronor. Two kommer att arbeta med spetspositionering inom Distribution och Retail samt verka för att effektivisera företags verksamhets- och affärsprocesser med Microsoft Dynamics 365 for Operations(AX) och Jeeves ERP som plattformar. Two kommer också att fortsätta sin satsning på beslutsstöd med Microsoft Power BI.

För mer information kontakta:

Niklas Hellberg, Styrelseordförande och ägaransvarig
+46 707 134 949, niklas.hellberg@combinedexcellence.com

Christofer Järlesjö, VD Two
+46 70 238 78 29, christofer.jarlesjo@two.se

Two, a part of Combined Excellence

Two hjälper företag att på kort tid digitalisera sina affärsprocesser. Med mångårig erfarenhet av verksamhet inom både handel och tillverkning effektiviserar Two sina kunders rutiner med ökad lönsamhet som följd. Two har kontor i Karlstad och Göteborg. Two omsätter ca 20 Mkr och ingår i Combined Excellence-koncernen. Läs mer på https://two.se

Combined Excellence AB är en koncern med fokus på förvärv av – samt skapandet av samarbetssynergier för – spjutspetsbolag med verksamhet inom digitalisering. Koncernen, med sina verksamhetsbolag Ninetech AB, Netgain AB, CloudPro AB, Two AB samt Sitedirect AB, omsätter ca 200 Mkr med en snabb tillväxttakt. Koncernen äger också intressen i bolag som Smartsourcing AB, Conneqted AB samt beebyte AB. Läs mer på http://www.combinedexcellence.com