15 december, 2016

Expandia väljer Ninetech (Two) som Dynamics AX-partner

Vi är stolta över att Expandia väljer Ninetech som samarbetspartner för sitt affärssystem Microsoft Dynamics AX. Expandia är en av Sveriges och Norges största leverantörer av tillfälliga lokaler och expanderar i snabb takt. Affärsystemstödet är viktigt för den fortsatta expansionen och därmed också valet av samarbetspartner.

Vi ser mycket fram emot ett långsiktigt och givande partnerskap tillsammans med Ninetech. Vi känner att Ninetech har det brinnande engagemang som är så viktigt i en sådan här affärsrelation, vilket var avgörande i valet av samarbetspartner.” säger ekonomichef Jan Lundberg på Expandia.

Expandia hyr ut moderna modulsystem som skapar möjlighet att snabbt lösa ett lokalbehov utan att behöva göra avkall på kvalitet och miljö. Eftersom Expandia erbjuder verksamhetsanpassade lokaler behövs inga kostsamma ombyggnationer för att förvandla ett kontor till en förskola – modulen är redan från början byggd för verksamhetens villkor.
Läs mer om Expandia här.

”Vi ser verkligen fram emot samarbetet med Expandia! Det är ett riktigt spännande företag som är mer aktuella än någonsin. Det finns stora möjligheter att skapa ytterligare affärsvärde genom Dynamics AX och här ska Ninetech göra en skillnad för Expandia.” – Christofer Järlesjö, affärsområdeschef Enterprise Solutions, Ninetech.