19 september, 2016

Affärssystem i molnet med nya Microsoft Dynamics AX

Senaste releasen av Microsoft Dynamics AX är den sista uppgradering av affärssystem du kommer göra! Med ett affärssystem i molnet kommer framtida releaser lanseras successivt och du som företag har full kontroll över ditt affärssystem. Microsoft Dynamics AX passar företag från 20 användare. Vinsterna med Dynamics AX är många!

Fördelen med ett affärssystem i molnet är att du som företag bara betalar för det ni använder, alltid med en säker och modern teknik tillgänglig. Nya Dynamics AX är baserad på HTML5 så du alltid enkelt kan nå ditt affärssystem – oavsett operativsystem och enhet. Implementationen av nya funktioner sker genom Dynamics Life Cycle Services (LCS), vilket säkerställer hög kvalitet genom best practice.

Centralt i nya Microsoft Dynamics AX är det rollbaserade gränssnittet ”Workspace” som gör det enkelt och effektiv att utföra dina arbetsuppgifter. Fler fördelar inkluderar bland annat:

Vi har lång erfarenhet av affärssystem för detaljhandel, distribuerande och tillverkande företag. Slå oss en signal så berättar vi mer om nya Microsoft Dynamics AX i molnet!